Övriga objekt till salu 

Gym Aktiv Kvinna Hammarby Sjöstad!

Pris: 560 000 SEK

På huvudgata i växande Hammarby Sjöstad ligger detta tjejgym samt behandlingsverksamhet i en mycket trevlig och ljus lokal. Lokalen är 264 kvm i två plan med stora fönster mot gatan med en höjd av 5,20 m där övre plan är ett s k entresolplan. Takhöjden på gatuplan är 2,60 m förutom delen närmast fönster som har full takhöjd 5,20 m. Lokalen är utrustad med inpasseringssystem för medlemmarna samt porttelefon för behandlingskunder. Gymmet är i nuläget bemannat ca 36 timmar per vecka.

På gatuplan finns en avdelning för cirkelträning med hydrauliska skonsamma maskiner och ett inglasat rum för gruppträning med ytterligare träningsutrustning. Här finns också en Easyvibe för vibrationsträning, reception samt ett omklädningsrum med handikapp WC och tre duschar. 

Övre plan har takhöjden 2,35 m och inrymmer konditionsmaskiner med stretch-hörna, fem behandlingsrum, personalutrymme med pentry samt badrum med dusch och tvättmaskin/torktumlare. Alla inventarier i träningsutrymmen, reception och pentry är fullt betalda och ingår i försäljningen.

I detta gym råder en personlig, avslappnad atmosfär med klubbkänsla.Verksamheten är väl inarbetad då den funnits här sedan lokalen byggdes 2005. Men det finns ändå stor utvecklingspotential då området ständigt växer och nuvarande ägare inte haft tid att satsa på marknadsföring och andra åtgärder för att värva fler medlemmar i den utsträckning som man skulle önska. 
Notar mäklarbyrå med enorm potential, Täby!

Pris: 1 200 000 SEK

Går du i tankarna att ta nästa steg i din mäklarkarriär? Nu finns chansen för rätt mäklare att köpa ett väletablerat kontor i ett av Stockholms allra bästa områden, Täby. Med perfekt läge i direkt anslutning till Täby Centrum. Nuvarande ägare har drivit kontoret sedan 2015 och plockar ständigt nya marknadsandelar.

Notar Täby öppnade i ny regi år 2015 och drivs idag av 2 drivna tjejer med flera års erfarenhet från mäkleriet inom Notar då de tidigare arbetat på andra kontor inom företaget. På kontoret arbetar idag tre fastighetsmäklare. Notar Täby säljer regelbundet bostadsrätter / lägenheter, villa, fritidshus, radhus och tomter i Täby, Vallentuna och Danderyd. Täby utvecklas i hög takt och det byggs regelbundet ut med nya bostäder. Läget nära centrala Stockholm och Arlanda gör Täby till ett mycket attraktivt bostadsområde!

Kontoret är anslutet till Notar som arbetar med en stark lagkänsla och det finns det alltid någon att finna inspiration och motivation från. Dessutom jobbar man helt utan områdesrestriktioner och begränsningar av objektsslag! Som mäklare kommer du aldrig mer behöva tacka nej till en affär. Notar har ett mycket starkt varumärke, ett genomarbetat koncept och en stabil ledning som ständigt jobbar framåt för att förnya och förbättra. Allt för att det ska bli ditt livs bästa arbetsplats.