Gym Aktiv Kvinna Hammarby Sjöstad!

Pris: 560.000SEK

Läge/Namn:
Namn: Aktiv Kvinna
Adress: Hammarby allé 98
Postadress: 120 65 Stockholm
Område: Hammarby Sjöstad
Startår: 2011
Bolag: Uttran Redovisning AB
Org. nr: 556842-7172

Ekonomi:
Pris: 560 000Sek
Omsättn. 1 535 000 SEK 2020
Överlåtelseform: Inkråm eller AB

Lokal:
Hyra: 54 474 SEK M/netto
Hyresvärd: Fastighetsbolag
Hyresgaranti: Ja, kan begäras
Yta: 264  kvm
Inventarier: Bra skick
Verksamhet: Gym/Behandlingsverksamhet.
Tillträde:Efter överenskommelse 

Öppet:
Mån. 09-13 16.30-19-30
Tis. 15-19
Ons. 09-13 16:30-19:30
Tor. Stängt
Fre. 09-13 16-18:30
Lör&Sön Stängt

På huvudgata i växande Hammarby Sjöstad ligger detta tjejgym samt behandlingsverksamhet i en mycket trevlig och ljus lokal. Lokalen är 264 kvm i två plan med stora fönster mot gatan med en höjd av 5,20 m där övre plan är ett s k entresolplan. Takhöjden på gatuplan är 2,60 m förutom delen närmast fönster som har full takhöjd 5,20 m. Lokalen är utrustad med inpasseringssystem för medlemmarna samt porttelefon för behandlingskunder. Gymmet är i nuläget bemannat ca 36 timmar per vecka.

På gatuplan finns en avdelning för cirkelträning med hydrauliska skonsamma maskiner och ett inglasat rum för gruppträning med ytterligare träningsutrustning. Här finns också en Easyvibe för vibrationsträning, reception samt ett omklädningsrum med handikapp WC och tre duschar. 

Övre plan har takhöjden 2,35 m och inrymmer konditionsmaskiner med stretch-hörna, fem behandlingsrum, personalutrymme med pentry samt badrum med dusch och tvättmaskin/torktumlare. Alla inventarier i träningsutrymmen, reception och pentry är fullt betalda och ingår i försäljningen.

I detta gym råder en personlig, avslappnad atmosfär med klubbkänsla.Verksamheten är väl inarbetad då den funnits här sedan lokalen byggdes 2005. Men det finns ändå stor utvecklingspotential då området ständigt växer och nuvarande ägare inte haft tid att satsa på marknadsföring och andra åtgärder för att värva fler medlemmar i den utsträckning som man skulle önska. 


Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.
 
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      
 
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Aktiv Kvinna

Hitta Aktiv Kvinna

loading...

Dokument Pdf-filer

Länkar till andra sidor

Obs viktigt!

Vi förmedlar rörelsen tillsammans med rörelsens ägare som själv tar hand om visningen och svarar på frågor angående rörelsen. Vi på Svensk Företagförsäljning finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor angående frågor kring försälj ningen samt ska vara en opartisk part mellan säljare och köpare vid upprättande av avtal där bägges intressen tillvaratas. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder HÄR!

Anmäl ditt intresse för detta objekt genom formuläret nedan, så hör vi av oss snarast!