Notar mäklarbyrå med enorm potential, Täby!

Pris: 1 200 000 SEK

Läge/Namn:
Namn: Notar Täby
Adress: Biboloteksgången 2
Postadress: 183 70 Täby
Område: Täby
Startår: 2015
Bolag: Täby Förmedling AB
Org. nr: 559003-0465

Ekonomi:
Pris: 1 200 000 SEK 
Omsättn. 4 950 000 SEK 
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Aktiebolag

Lokal:
Hyra: 30 000kr/m netto
Hyresvärd: HSB Brf 
Hyresgaranti: Ja, kan begäras
Yta: 131 kvm
Inventarier: Bra skick
Verksamhet: Mäklarbyrå
Tillträde:Efter överenskommelse 

Öppet:                                      Måndag : 09:00 - 17:00       
Tisdag :    09:00 - 17:00 
Onsdag :   09:00 - 17:00 
Torsdag :  09:00 - 17:00      
Fredag :    09:00 - 17:00     
Lördag :   Stängt    
Söndag:    Stängt                                                                                                                                                                                                                                                                      

Går du i tankarna att ta nästa steg i din mäklarkarriär? Nu finns chansen för rätt mäklare att köpa ett väletablerat kontor i ett av Stockholms allra bästa områden, Täby. Med perfekt läge i direkt anslutning till Täby Centrum. Nuvarande ägare har drivit kontoret sedan 2015 och plockar ständigt nya marknadsandelar.

Notar Täby öppnade i ny regi år 2015 och drivs idag av 2 drivna tjejer med flera års erfarenhet från mäkleriet inom Notar då de tidigare arbetat på andra kontor inom företaget. På kontoret arbetar idag tre fastighetsmäklare. Notar Täby säljer regelbundet bostadsrätter / lägenheter, villa, fritidshus, radhus och tomter i Täby, Vallentuna och Danderyd. Täby utvecklas i hög takt och det byggs regelbundet ut med nya bostäder. Läget nära centrala Stockholm och Arlanda gör Täby till ett mycket attraktivt bostadsområde!

Kontoret är anslutet till Notar som arbetar med en stark lagkänsla och det finns det alltid någon att finna inspiration och motivation från. Dessutom jobbar man helt utan områdesrestriktioner och begränsningar av objektsslag! Som mäklare kommer du aldrig mer behöva tacka nej till en affär. Notar har ett mycket starkt varumärke, ett genomarbetat koncept och en stabil ledning som ständigt jobbar framåt för att förnya och förbättra. Allt för att det ska bli ditt livs bästa arbetsplats.  Notar vill alltid vara i framkant och utveckla företaget!

Mer om området: Täby utvecklas i hög takt och det byggs regelbundet ut med nya bostäder. Läget nära centrala Stockholm och Arlanda gör Täby till ett mycket attraktivt bostadsområde! Notar Täbys mäklare har dagligen kontakt med bostadsrättsföreningar i Täby som dom också hjälpt frekvent i många år. För att nämna några har Notar Täby inarbetade relationer med Brf Storstugan, Brf Farmen, Brf Volten, Brf Venus, Brf Jupiter, Brf City mm. Andra populära bostadsområden förutom Täby som mäklarna på Notar är proffs på är Vallentuna och Danderyd.

Mer om Lokalen: Ljus lokal med bästa hörnläget, belägen precis utanför Täby C. Stora fönster i tre väderstreck där lokalen ligger på gågata i Täby Centrum i närheten av shoppingcentret, Bibliotek, Polis, Sjukhus, Kommunalhus och badhus mm. I lokalen finns kök, toalett, ett förrådsutrymme, två konferensrum, ett skrivarrum/förvaring samt stort rum med reception samt yta för öppet kontorslandskap. Möjlighet finns till förändrad rumsindelning och planera för egen verksamhet. Lokalen passar även som kontor, butik etc. Mycket bra kommunikationer med både bussar och Roslagsbanan. Parkeringsplatser går att hyra alt. det finns P-platser runtom i Täby Centrum området. Möjlighet finns att hyra ett extra förråd utanför lokalen. 

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.
 
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      
 
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Mäklarbyrå

Hitta Mäklarbyrån

loading...
Låneansökan Låneansökan

Behöver du hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Obs viktigt!

Vi förmedlar rörelsen tillsammans med rörelsens ägare som själv tar hand om visningen och svarar på frågor angående rörelsen. Vi på Svensk Företagförsäljning finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor angående frågor kring försälj ningen samt ska vara en opartisk part mellan säljare och köpare vid upprättande av avtal där bägges intressen tillvaratas. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder HÄR!

Anmäl ditt intresse för detta objekt genom formuläret nedan, så hör vi av oss snarast!