Lönsam Bilverkstad bra utrustad, Oxelösund!

Pris: 600 000 SEK

Läge/Namn:
Namn: Martins Bil & Rekond Service
Adress: Baravägen 5
Postadress: 613 41 Oxelösund
Område: Oxelösund
Bolag: Enskild Firma

Ekonomi:
Pris: 600 000 SEK 
Omsättn. 2.130.000kr/år netto 2019
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Inkråm

Lokal:
Hyra: 18.750 kr/m netto
Hyresvärd: Fastighetsbolag
Hyresgaranti: Ja, kan begäras
Yta: 300 kvm
Inventarier: Bra skick
Verksamhet: bilverkstad, däckförvaring, rekond
Tillträde:Efter överenskommelse 

Öppet:
Måndag-Fredag 08:30-17:00
Lördag - Söndag Stängt

Nu finns möjligheten att överta en väletablerad bilverkstad i Oxelösund som ingår i en känd välrenommerad kedja, i ett mycket bra läge. Gott om parkeringsmöjligheter utanför lokalen och själva lokalen på ca: 300 kvm är välplanerad och inhyser även ett kontor.
 
Verkstaden är registerad som monteringspartner hos de flesta däckförsäljningssidor (däck365, bythjul osv.) och fungerar även som Däckhotell. Hög utrustningsnivå som bl.a. inkluderar 2 st. tvåpelar lyftar 1 st. saxlyft 1 st. fyrpelarlyft anpassad för 4-hjulsmätning 1 st. fyrhjulsinställnings maskin 1 st. 40 tons press 1 st. felsökningsdator (värde ca 30 000 kr) Diverse hand/luft drivna verktyg och allt en bilverkstad behöver. Här kommer den rätte entreprenören tjäna pengar från första dagen och det finns det stora utvecklings möjligheter för den driftige att höja omsättningen betydligt.
 
Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.
 
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      
 
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder

Hitta

loading...

Dokument Pdf-filer

Länkar till andra sidor

Låneansökan Låneansökan

Behöver du hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Obs viktigt!

Vi förmedlar rörelsen tillsammans med rörelsens ägare som själv tar hand om visningen och svarar på frågor angående rörelsen. Vi på Svensk Företagförsäljning finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor angående frågor kring försälj ningen samt ska vara en opartisk part mellan säljare och köpare vid upprättande av avtal där bägges intressen tillvaratas. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder HÄR!

Anmäl ditt intresse för detta objekt genom formuläret nedan, så hör vi av oss snarast!