Stor butik i hörnläge med bra hyra, Göteborg!

Pris: 495 000 SEK

Läge/Namn:
Namn: Pappershörnan
Adress: Aschebergsgatan 40
Postadress: 411 33 GBG
Område: Centrala GBG
Startår: 1950
Bolag: Papperhörnan
Org. nr: Enskild Firma

Ekonomi:
Pris:495 000 SEK Bud beaktas
Varulager tillkommer.
Omsättn. 1.500.000kr/år netto 
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Inkråm

Lokal:
Hyra: 32.600 kr/m inkl. drift+fastskatt netto
Hyresvärd: Fastighetsbolag
Hyresgaranti: Ja, kan begäras
Yta: 113 kvm
Inventarier: Bra skick
Verksamhet: Butik för kontorsartiklar.
Tillträde:Efter Ö.K.

Öppet:
Mån – Fredag 9,30 – 18,00
Lördag  10,00 – 14,00
Söndag Stängt

 

I ett av Göteborgs kommande absolut bästa affärslägen ligger denna fina hörnbutik Pappershörnan som har sålt kontorsartiklar sedan 1920 alltså i 100 år. Men nu har tiden kommit att lämna över för en ny entreprenör som antingen vill fortsätta med samma koncept eller byta till något annat. Ett perfekt läge för en MyWay, 7-Eleven, Direkten eller varför inte en Subway som skulle passa perfekt i detta område med stor genomströmning i ett utbildningsområde med flertalet skolor, gymnasium och Chalmers i närheten. 
 
Så passa på att förvärva en bra butikslokal i hörnläge i ett mycket bra läge med en enorm utvecklingspotential.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.
 
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      
 
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder

Hitta

loading...

Dokument Pdf-filer

Länkar till andra sidor

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Obs viktigt!

Vi förmedlar rörelsen tillsammans med rörelsens ägare som själv tar hand om visningen och svarar på frågor angående rörelsen. Vi på Svensk Företagförsäljning finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor angående frågor kring försälj ningen samt ska vara en opartisk part mellan säljare och köpare vid upprättande av avtal där bägges intressen tillvaratas. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder HÄR!

Anmäl ditt intresse för detta objekt genom formuläret nedan, så hör vi av oss snarast!