Sarabello Dammodebutik i kanonläge, Jönköping!

Pris: 350.000 SEK

Läge/Namn:
Namn: Sarabello
Adress: Lantmätargränd 45
Postadr.: 553 20 Jönköping
Område: Jönköping
Startår: 2014
Bolag: Sarabello AB
Org. nr: 556958-5234

Ekonomi:
Pris: 350.000 SEK Varulager tillkommer.
Omsättn. 1.290.000kr netto 2018
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Inkråm

Lokal:
Hyra: 30.182kr/m netto inkl. index, fastskatt, sophämtning, värme och kyla.
Hyresvärd: Fastighetsbolag
Hyresgaranti: Ja, kan begäras
Yta: 91 kvm
Inventarier: Bra skick
Verksamhet: Dammode med inriktning skor&väskor
Tillträde:Efter överenskommelse 

Öppet:
Mån.-Fre. 10:00-19:00
Lör.            10:00-16:00
Sön.            Stängt

Sarabello är en väletablerad dammodebutik med fina skyltmöjligheter utmed gatan i ett mycket bra läge i centrala Jönköping.            Två parkeringshus ligger i anslutning till den gågata butiken ligger på, så det är lätt att ta sig hit och det är oftast en strid ström av människor som rör sig i området. Butiken som startades 2014 av den nuvarande ägaren hade då en inriktning på enbart väskor och skor för den modemedvetna kvinnan men har med åren framgångsrikt breddat sitt sortiment med dam kläder, det finns även ett litet sortiment av herrskor. Dagens målgrupp är framgångsrika kvinnor mellan 30-70 som är ute efter något som inte andra har, då man har prioriterat att ta in bara ett fåtal av samma klädesplagg och som inte går att hitta i andra butiker.

Butiken har även tillverkning av nätta ortopediska skoinlägg som har potential att ge en hög avkastning om det satsas på ytterligare genom besök på vårdinrättningar.
 
Så passa på att förvärva en verksamhet i ett mycket bra läge med en enorm utvecklingspotential med många återkommande kunder.  Det finns även ett stort kundregister med möjlighet till att skicka erbjudanden via sms. Det finns en utmärkt möjlighet att utveckla webförsäljning och butiksförsäljning genom att vara aktiv på sociala medior som ägaren inte har satsat fullt ut på.

Butiken har drivits som ett familjeföretag men p.g.a. pension andra arbeten och intressen har ägarna nu valt att sälja denna lilla pärla.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.
 
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      
 
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder

Hitta

loading...

Länkar till andra sidor

Obs viktigt!

Vi förmedlar rörelsen tillsammans med rörelsens ägare som själv tar hand om visningen och svarar på frågor angående rörelsen. Vi på Svensk Företagförsäljning finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor angående frågor kring försälj ningen samt ska vara en opartisk part mellan säljare och köpare vid upprättande av avtal där bägges intressen tillvaratas. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder HÄR!

Anmäl ditt intresse för detta objekt genom formuläret nedan, så hör vi av oss snarast!