Etablerad husdjurbutik bra centrum läge, Haninge!

Pris: 690 000 SEK

Läge/Namn:
Namn: Haninge Djurbutik
Adress: Drakslingan 2
Postadress: 136 46 Handen
Område: Haninge
Startår: 2005
Bolag:Haninge Djurbutik MRM AB
Org. nr: 
556686-4574


Ekonomi:
Pris: 690 000 SEK Varulager tillkommer.
Omsättn. 3.008.000kr/år netto 2019
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Bolag

Lokal:
Hyra: 30 500kr/m ex moms
Hyresvärd: Gerp Haninge centrum AB
Hyresgaranti: Ja, kan begäras
Yta: Butik 188 kvm lager 110 kvm
Inventarier: Bra skick
Verksamhet: Djurbutik
Tillträde:Efter överenskommelse 

Öppet:
Mån.-Fre. 10:00-19:00
Lör. 10:00-18:00
Sön. 11:00-17:00

Nu finns möjligheten att överta en väletablerad djurbutik med mycket gott renommé och stor kundkrets i Haninge centrum. Här sker idag försäljning av levande fiskar, smådjur och reptiler med möjlighet att även sälja fåglar om så önskas.

Ett stort och brett sortiment med stort utbud av tillbehör till alla dessa djurslag. En välbesökt foderavdelning med hund/katt-mat och även foder till ödlor, ormar, fåglar och smådjur. Butiken har funnits i över 15 år och är därför väl inarbetad där det mesta bara rullar på. Butiken befinner sig i ett stort köpcentrum med höga framtidsplaner och ger därmed alltid lite extra "nya" kunder vid högtider och event som hålls gemensamt. Medföljer gör även butikens sociala media där man snabbt och enkelt når ut till stammisarna. Lokalen är i 2½ våningar med en ingång på varje våning. Huvudplanet (mittenplanet) är störst och med mest varor, kassan och alla djur, en trappa ner finns fler varor samt varulagret och en halvtrappa upp finns torrfoder, personalrum och det är även där leveranser tas emot. 


Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.
 
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      
 
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Haninge Djurbutik

Hitta Haninge Djurbutik

loading...
Låneansökan Låneansökan

Behöver du hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Obs viktigt!

Vi förmedlar rörelsen tillsammans med rörelsens ägare som själv tar hand om visningen och svarar på frågor angående rörelsen. Vi på Svensk Företagförsäljning finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor angående frågor kring försälj ningen samt ska vara en opartisk part mellan säljare och köpare vid upprättande av avtal där bägges intressen tillvaratas. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder HÄR!

Anmäl ditt intresse för detta objekt genom formuläret nedan, så hör vi av oss snarast!