Sport & Fritidsbutik med bra omsättning, Ljusdal!

Pris: 1 400 000 SEK

Läge/Namn:
Namn: Sportringen
Adress: Hudiksvallsvägen 8
Postadress: 827 35 Ljusdal
Område: Ljusdal/Gävleborg
Startår: 2004
Bolag: Skyttners Cykel Sport & Fritid AB
Org. nr: 556659-8354

Ekonomi:
Pris: 1 400 00 SEK 
Omsättning. 15 000 000 SEK netto 2019
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: 49 % av Aktierna i ovan bolag

Lokal:
Hyra: 75 265 SEK/m netto
Hyresvärd: Fastighetsbolag
Yta: 1 300 kvm
Inventarier: Bra skick
Verksamhet: Sport&Fritids butik
Tillträde:Efter överenskommelse 

Öppet:
Mån.-Fre. 10:00-18:00
Lör.            10:00-15:00
Sön.    Stängt

I ett av Ljusdals  bästa affärslägen ligger denna stora Fritid/Sportbutik som ingår i butikskedjan Sportringen. Sportringen är en sportkedja med cirka 150 butiker som finns representerade över hela Sverige. Unikt med Sportringen är att alla butiker är fria handlare, vilket betyder att varje butik har sitt egna utvalda produktsortiment. Detta gör att Sportringens butikers sortiment inte ser likadant ut, utan kan ha en stor variation beroende på inriktning och geografiskt läge.

Observera att det är 49 % av aktierna i bolaget som säljs på skuldrfri basis för ovan fastställd köpeskilling.  

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.
 
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      
 
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder

Hitta

loading...

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Obs viktigt!

Vi förmedlar rörelsen tillsammans med rörelsens ägare som själv tar hand om visningen och svarar på frågor angående rörelsen. Vi på Svensk Företagförsäljning finns till hands via mejl eller telefon (vardagar mellan 09:00-18:00) för att svara på spekulanternas frågor angående försäljningen samt ska vara en opartisk part mellan säljare och köpare vid upprättande av avtal där bägges intressen tillvaratas. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder HÄR!

Anmäl ditt intresse för detta objekt genom formuläret nedan, så hör vi av oss snarast!