Fräsch Hårsalong i centrala Halmstad!

Pris: 550.000 SEK

Läge/Namn:
Namn: NM Styles AB
Adress: Brogatan 33C
Postadress: Halmstad
Org. nr: 559156-1666

Ekonomi:
Pris: 550 000 SEK
Omsättn.: 1.189.000 SEK/ÅR
Frisörstolar: 2
Schamponeringar: 2
Barberarstolar: 2
Färgrum:1
Duschrum: 1
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Inkråm

Lokal:
Hyra: 16 960 SEK
Kontrakt tom: 2021-09-30
Hyresvärd: Privatvärd
Hyresgaranti: Ja, kan begäras
Yta: 106 kvm
Inventarier: 
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Måndag 9.00 - 18.00
Tisdag 9.00 - 18.00
Onsdag 9.00 - 18.00
Torsdag 9.00 - 18.00
Fredag 9.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 18.00
Söndag: Stängt

Ta chansen att driva denna väletablerade frisörsalongen med modern design och högklassiga faciliteter. 
Salongen är belägen i centrala Halmstad och har ett välkänt ryckte i stan. Här passerar tusentals gående dagligen, med ett mycket bra läge. Verksamheten idag är en frisörssalong. Lokalen på 106 välplanaerade kvm har en mycket större kapacitet än vad som utnyttjas i dagsläget. Lokalen som är ljus och fräsch har idag 6 st stolar och 2 st stolar för schamponering. Hyran är bra för att ligga i detta utmärkta läge och övriga låga driftkostnader gör att man kan få en mycket god ekonomi i lokalen. Det finns två extra rum med möjlighet till uthyrning. Detta är ett perfekt objekt för en driftig entreprenör.

Behöver du hjälp med finansiering? Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartner  för ditt företagsförvärv via oss.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      
 
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget. Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder

Hitta

loading...

Dokument Pdf-filer

Länkar till andra sidor

Behöver du hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Kontakta oss för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 50% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.

Obs viktigt!

Svensk Företagsförsäljning  förmedlar rörelsen tillsammans med rörelsens ägare som själv tar hand om visningen och svarar på frågor angående rörelsen. Vi på Svensk Företagförsäljning finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor angående frågor kring försälj ningen samt ska vara en opartisk part mellan säljare och köpare vid upprättande av avtal där bägges intressen tillvaratas. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder HÄR!

Anmäl ditt intresse för detta objekt genom formuläret nedan, så hör vi av oss snarast!