Fräsch Hårsalong mitt i Sundbyberg, Stockholm!

Pris: 1 250 000 SEK

Läge/Namn:
Namn: Hair&Face Sundbyberg
Adress: Banagatan 5
Postadress: 172 67
Område: Sundbyberg
Bolag: AB
Org. nr: 556917-6984

Ekonomi:
Pris: 1 250.000 SEK
Omsättn.: 3 760 000 SEK/ÅR 2019
Frisörstolar: 6
Schamponeringar: 3
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Inkråm

Lokal:
Hyra: 62 053 SEK/mån
Kontrakt tom: 3års löpande
Hyresvärd: Alecta
Hyresgaranti: Ja, kan begäras
Yta: 133 kvm
Inventarier:Mycket bra skick
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån-Fre 10-19
Lör 10-17
Sön 11-16

Mitt i Sundbyberg närmare bestämt i Signalfabriken med ett stort antal besökare dagligen ligger denna välbesökta salong.  Verksamheten är idag är en frisörssalong med barbering som även inrymmer en Spray Tan anläggning och lager för en framgångsrik webbshop som ingår i överlåtelse. Lokalen på ca: 133 välplanaerade kvm har en mycket större kapacitet än vad som utnyttjas i dagsläget, så här kan man utöka verksamheten med naglar, fransar m.m. Lokalen som är ljus och mycket fräsch har idag 6 st frisörstolar samt 3 st stolar för schamponering. Hyran är relativt bra för att ligga i detta utmärkta läge och övriga låga driftkostnader gör att man kan få en mycket god ekonomi i lokalen med rätt drift. Inventarierna är av högsta klass och inga ytterligare investringar behöver göras inom den närmsta framtiden. Detta är ett perfekt objekt för en driftig entreprenör som kan driva och utveckla denna salong till ännu högre höjder.

Behöver du hjälp med finansiering? Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartner  för ditt företagsförvärv via oss.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      
 
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Hair&face Sundbyberg

Hitta Hair&Face Sundbyberg

loading...

Dokument Pdf-filer

Länkar till andra sidor

Låneansökan Låneansökan

Behöver du hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Obs viktigt!

Svensk Företagsförsäljning  förmedlar rörelsen tillsammans med rörelsens ägare som själv tar hand om visningen och svarar på frågor angående rörelsen. Vi på Svensk Företagförsäljning finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor angående frågor kring försälj ningen samt ska vara en opartisk part mellan säljare och köpare vid upprättande av avtal där bägges intressen tillvaratas. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder HÄR!

Anmäl ditt intresse för detta objekt genom formuläret nedan, så hör vi av oss snarast!