Frisörsalong Strået med bästa läget, Rättvik!

Pris: 295 000 SEK

Läge/Namn:
Namn: Salong STRÅET
Adress: 
Knihsgatan 1 
Postadress: 795 36 Rättvik
Område: Rättvik
Startår: 2018
Bolag: Enskild Firma 

Ekonomi:
Pris: 295 000 SEK
Omsättn.:60 00-70 00 SEK/Mån
Frisörstolar: 2
Schamponeringar: 1
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Inkråm

Lokal:
Hyra: 3 700 exkl moms SEK
Kontrakt tom: 
Hyresvärd: Privatvärd
Hyresgaranti: Ja, kan begäras
Yta: 33kvm
Inventarier: Mycket bra skick
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån 10-18
Tis 10-18
Ons 10-18
Tors 10-18
Fre 10-18
Lör 10-18
Sön 10-18

Mitt i city närmare bestästmt på Knihsgatan i Rättviks centrum med en strid ström av passerande dagligen, hittar vi denna lilla pärla till frisörsalong med en fantastisk hyra och en mycket fräsch lokal till ett mycket bra pris. Verksamheten är idag är en frisörssalong med 2st frisörsstolar. Lokalen på ca: 33 välplanaerade kvm har en mycket större kapacitet än vad som utnyttjas i dagsläget. Den nämnda hyran är mycket bra för att ligga i detta utmärkta läge och övriga låga driftkostnader gör att man kan få en mycket god ekonomi i lokalen. Inventarierna är i bra skick och inga investeringsbehov föreligger. Detta är ett perfekt objekt för en duktig frisör som kan väcka liv i denna oslipade diamant.

Behöver du hjälp med finansiering? Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartner  för ditt företagsförvärv via oss.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      
 
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Salong Strået

Hitta Salong Strået

loading...

Dokument Pdf-filer

Länkar till andra sidor

Låneansökan Låneansökan

Behöver du hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Obs viktigt!

Svensk Företagsförsäljning  förmedlar rörelsen tillsammans med rörelsens ägare som själv tar hand om visningen och svarar på frågor angående rörelsen. Vi på Svensk Företagförsäljning finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor angående frågor kring försälj ningen samt ska vara en opartisk part mellan säljare och köpare vid upprättande av avtal där bägges intressen tillvaratas. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder HÄR!

Anmäl ditt intresse för detta objekt genom formuläret nedan, så hör vi av oss snarast!