Lönsam fräsch frisörssalong i bra läge, Knivsta!

Pris: 590 000 SEK

Läge/Namn:
Namn: Frisörerna på Torget
Adress Sågverkstorget 6A

Postadress: 741 39 Knivsta
Område: Knivsta
Startår: 2008
Bolag: Enskild Firma

Ekonomi:
Pris: 590 000 SEK
Omsättn: 200TKR/Mån  Brutto
Frisörstolar: 6 st
Schamponeringar: 3 st
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Inkråm

Lokal:
Hyra: 18 104 SEK/Mån
Kontrakt tom: 2023-09-30
Hyresvärd: Fastighetsbolag
Hyresgaranti: Ja, kan begäras
Yta: 101 kvm
Inventarier: Bra skick
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån - Ons: 09:00-18:00
Tors:  09:00-20:00
Fre - Sön: Stängt

 

I Knivsta centrum  utanför Uppsala hittar vi dennna välrenomerade frisörsalong med samma ägare sedan 2008. Lokalen på 101 välplanaerade kvm har en mycket större kapacitet än vad som utnyttjas i dagsläget. Lokalen som är ljus och fräsch har idag 6 st stolar och 3 st stolar för schamponering. Hyran är bra för att ligga i detta utmärkta läge och övriga låga driftkostnader gör att man kan få en mycket god ekonomi i lokalen. Inventarierna är i bra skick och man behöver inte göra några investeringar i verksamheten. Detta är ett perfekt objekt för en driftig entreprenör som kan föra arvet vidare och uttnytja den stora potentialen som finns med utökade öppettider. Salongen har endast öppet mån-tors i dagsläget. Det finns även ett litet rum för uthyrning om man vill , idag är det uthyrt för 6000.-/ mån för fransförlängningar och naglar.

Behöver du hjälp med finansiering? Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartner  för ditt företagsförvärv via oss.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      
 
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Friörerna på torget

Hitta Frisörerna på torget

loading...

Dokument Pdf-filer

Länkar till andra sidor

Låneansökan Låneansökan

Behöver du hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Obs viktigt!

Svensk Företagsförsäljning  förmedlar rörelsen tillsammans med rörelsens ägare som själv tar hand om visningen och svarar på frågor angående rörelsen. Vi på Svensk Företagförsäljning finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor angående frågor kring försälj ningen samt ska vara en opartisk part mellan säljare och köpare vid upprättande av avtal där bägges intressen tillvaratas. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder HÄR!

Anmäl ditt intresse för detta objekt genom formuläret nedan, så hör vi av oss snarast!