Lönsamt & lättskött Solarium, Helsinborg!

Pris: 250.000 SEK

Läge/Namn:
Namn: Sola Solcentrum
Adress: Kopparmölleg. 1A
Postadress: 254 36 Helsingborg 
Område: Helsingborg

Ekonomi:
Pris: 250.000kr
Omsättning:  Ring/mejla för info
Solariumbäddar: 3 st möjlighet till 4
Övrigt: Varuautomat krämer
Överlåtelseform: Inkråm

Lokal:
Hyra: 5.700 kr/m netto inkl. fast.skatt + sophämtning
Elkostnad: 600-700kr/m
Ampere lokal: 20 går att uppgradera till 50
Hyresvärd: Terranova fastigheter
Hyresgaranti: Ja, kan begäras
Yta: ca: 70 kvm
Larm: Ja
Inventarier: Bra skick
Tillträde: Omgående

Öppet:
Alla dagar: 06:00-22:00

Nu finns chansen att tjäna bra pengar med en minimal arbetsinsats genom att ta över ett obemannade solarium med ett grymt bra läge i bra lokaler på Kopparmöllegatan.

Här finner du 3st rum med moderna solarium sängar från det bästa och största märkena Ergoline och Paragon, som fungerar utan krångel. Det finns även ett fjärde rum om man vill installera ett till solarium eller använda till annan verksamhet. Betalning sker genom myntautomat, myntboxar av senaste modell finnes. Det finns även varuautomat som säljer krämer med bra marginaler.

Öppettiderna är satta till 06:00-22:00 alla dagar i veckan. men det går även ha öppet 24/7.

Den låga hyran på endast 5.700 kr/m netto gör att verksamheten bli väldigt lukrativ och investeringen på endast 250 000 kr betalar sig tillbaka på väldigt kort sikt. Det är inte många verksamheter som ger så mycket tillbaka med så liten arbetsinsats, så passa på att förvärva innan någon annan hinner före.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.       
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget. Alla frågor besvaras av ansvarig mäklare, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Sol Solcentrum

Hitta Sol Solcentrum

loading...

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Obs viktigt!

Svensk Företagsförsäljning  förmedlar rörelsen tillsammans med rörelsens ägare som själv tar hand om visningen och svarar på frågor angående rörelsen. Vi på Svensk Företagförsäljning finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor angående frågor kring försälj ningen samt ska vara en opartisk part mellan säljare och köpare vid upprättande av avtal där bägges intressen tillvaratas. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder HÄR!

Anmäl ditt intresse för detta objekt genom formuläret nedan, så hör vi av oss snarast!