Alla Kiosker & Tobak/Spel till salu 

Spel&Tobaks butik Direkten, Knivsta!

Pris: 495.000 SEK  

Väletablerad spel&tobaks butik i Knivsta söker nya ägare, då dom nya ska anta nya utmaningar. Direkten är mycket välkänd för alla som rör sig i området. Butiken har en stor utvecklingspotential och med en ny driven Handlare kan man få ordentlig snurr på butiken.

Utbudet består av: ATG-ombud, Svenska Spel Online, Kassagirot - Betala räkningar, Lös in värdeavier, MoneyGram - Skicka pengar,  DHL-ombud, Schenker-ombud, Ticnet biljetter, Presentkort, Receptfria läkemedel. Det går även att utöka med korv, mackor och sallader m.m. då dessa varor efterfrågas.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners.Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      
 
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.