Spel&Tobaks butik Direkten, Knivsta!

Pris: 495.000 SEK

Läge/Namn:
Namn: Direkten Knivsta 
Adress: Centralvägen 19A
Postadress: 741 23 Knivsta
Område: Knivsta
Bolag: Tre Handlare i Knivsta AB
Org. nr: 559028-5390

Ekonomi:
Pris: 495.000 SEK
Omsättn.: 2.350.000 kr netto 2017
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Inkråm

Lokal:
Hyra: 12.292 kr/m netto 
Hyresvärd: Kommun fastigheter i Knivsta AB.
Hyresgaranti: Ja, kan begäras 
Yta: 67,4 kvm
Inventarier: Bra skick
Verksamhet: Servicebutik med tobak&spel
Tillträde:Efter överenskommelse 

Öppet:
mån-fre 09-19
lör 09-17
sön 10-16

Väletablerad spel&tobaks butik i Knivsta söker nya ägare, då dom nya ska anta nya utmaningar. Direkten är mycket välkänd för alla som rör sig i området. Butiken har en stor utvecklingspotential och med en ny driven Handlare kan man få ordentlig snurr på butiken.

Utbudet består av: ATG-ombud, Svenska Spel Online, Kassagirot - Betala räkningar, Lös in värdeavier, MoneyGram - Skicka pengar,  DHL-ombud, Schenker-ombud, Ticnet biljetter, Presentkort, Receptfria läkemedel. Det går även att utöka med korv, mackor och sallader m.m. då dessa varor efterfrågas.


Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      
 
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder

Hitta

loading...

Dokument Pdf-filer

Länkar till andra sidor

Obs viktigt!

Vi förmedlar rörelsen tillsammans med rörelsens ägare som själv tar hand om visningen och svarar på frågor angående rörelsen. Vi på Svensk Företagförsäljning finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor angående frågor kring försälj ningen samt ska vara en opartisk part mellan säljare och köpare vid upprättande av avtal där bägges intressen tillvaratas. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder HÄR!

Anmäl ditt intresse för detta objekt genom formuläret nedan, så hör vi av oss snarast!