Café med alkohol i Centrumläge, Norr om GBG!

Pris: 275.000 SEK

Läge/Namn:
Namn: Kafe & Kitchen
Adress:  Ale Torg 7
Postadress: 449 31 Nödinge
Område: Nödinge
Bolag:Företagstjänster i Göteborg AB
Org. nr: 556954-3050

Ekonomi:
Pris: 275.000 kr 
Omsättn.: 4.000 kr/DK
Bryggeri: Åbro
Överlåtelseform: Inkråm

Lokal:
Hyra: 26.220kr/m netto
Hyresgaranti: Ja, kan begäras
Ventilation stek: Nej
Fettavskiljare: Nej
Yta: 200 kvm
Sittplatser: 50  inne 30 ute
Alkohol: Ja
Inventarier: Mycket bra skick
Verksamhet: Cafe med alkohol
Tillträde:Efter överenskommelse 

Öppet:
Måndag - Tisdag  9:00-18:00
Onsdag - Fredag  9:00 - 21:00
Lördag    9:00 - 18:00
Söndag    9:00 – 18:00

En café/restaurang verksamhet med Bar i bästa läge med en strid ström av passerande dagligen finns nu för överlåtelse till den duktige entreprenören som förstår möjligheterna i detta fantastiska läge och möjligheterna i att som enda restaurangen på orten servera alkohol.

Kafe & Kitchen ligger i Nödinge som ligger ca: 2 mil norr om Göteborg. Kafe & Kitchen är strategiskt mycket bra placerad mitt emot McDonalds och mitt i smeten för handeln i centrumet. Lokalen och det stora köket som är nyrenoverad och håller mycket hög klass men tyvärr finns ingen stekventilation i nuläget utan matlagningen sker i ugn. 

Dagskassorna ligger idag på ca: 4.000 kr men går säkert att höja med mer engagemang och utökade öppettider. Det finns även Jack Vegas spelmaskin som lätt täcker månadskostnaderna för hyran som är 25.000kr i månaden netto. Den nuvarande ägaren har andra verksamheter och ålder och hälsa gör att han inte orkar sköta verksamheten fullt ut och har därför valt att sälja verksamheten.

Så passa att förvärva en verksamhet för en låg köpeskilling och som med enkla medel och rätt drift kan bli en riktig guldgruva för den duktige entreprenören.


Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.


Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.  
 
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder

Hitta

loading...

Dokument Pdf-filer

Länkar till andra sidor

Obs viktigt!

Svensk Företagsförsäljning  förmedlar rörelsen tillsammans med rörelsens ägare som själv tar hand om visningen och svarar på frågor angående rörelsen. Vi på Svensk Företagförsäljning finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor angående frågor kring försälj ningen samt ska vara en opartisk part mellan säljare och köpare vid upprättande av avtal där bägges intressen tillvaratas. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder HÄR!

Anmäl ditt intresse för detta objekt genom formuläret nedan, så hör vi av oss snarast!