Fräsch nyrenoverad mat café, Tyresö!

Pris: 750.000 SEK

Läge/Namn:
Namn: Rest. & Café Clara
Adress:  Strandtorget 12
Postadress: 135 63 Tyresö
Område: Tyresö
Bolag: Enskild firma

Ekonomi:
Pris: 750.000 kr
Omsättn.: 4.000- 5000 kr DK
Överlåtelseform: Inkråm

Lokal:
Hyra: 10.570 kr netto
Kontrakt tom: 2021-12-06
Hyresvärd: HSB
Hyresgaranti: Kan begäras
Ventilation:Ej godkänd stek
Fettavskiljare: Nej
Yta: 85  kvm
Sittplatser: 36  inne 25 ute
Alkohol: Nej, kan sökas
Inventarier: Mycket gott skick
Verksamhet: Matcafe
Tillträde:Efter överenskommelse 

Öppet:
Mån-Fre 10:00-20:00
Lör:         10:00-17:00
Sön:         10:00-17:00

En fräsch nyrenoverad mat café beläget på Strandtorget i Tyresö finns nu för överlåtande till den som söker en lättskött bar verksamhet i bra område. Vid Strandtorget finns fler olika verksamheter som butiker, restauranger, frisörer, skönhetsvård och bibliotek vilket gör att det är samlingspunkt för dom boende i området. Det finns även många arbetsplatser samt en stor skola i den omedelbara närheten som genererar många kunder till Cafét.

Lokalen på 85 kvm är påkostad och fräsch med inventarier i mycket gott skick, så inga investeringsbehov föreligger utan man kan sätta igång redan första dagen och tjäna pengar. Hyran som endast är 10 570 kr i månaden får anses vara mycket bra för en lokal i detta läge där även uteserveringen med 25 platser ingår i hyran.

Så passa på att förvärva en nyrenoverad mat café i ett bra läge och med en enorm potential nu till hösten när högsäsongen sätter i gång.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      
 
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Rest. & Café Clara

Hitta Rest. & Café Clara

loading...

Dokument Pdf-filer

Länkar till andra sidor

Obs viktigt!

Svensk Företagsförsäljning  förmedlar rörelsen tillsammans med rörelsens ägare som själv tar hand om visningen och svarar på frågor angående rörelsen. Vi på Svensk Företagförsäljning finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor angående frågor kring försälj ningen samt ska vara en opartisk part mellan säljare och köpare vid upprättande av avtal där bägges intressen tillvaratas. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder HÄR!

Anmäl ditt intresse för detta objekt genom formuläret nedan, så hör vi av oss snarast!