Omtyckta Lunchrest. Vammar, Valdermarsvik!

Pris: 395 000 SEK

Läge/Namn:
Namn:
Cafe & Restaurang Vammar 
Adress:  
Hagadalsgatan 8
Postadress: 615 32 Valdemarsvik
Område: Valdemarsvik
Bolag: Enskild Firma

Ekonomi:
Pris: 395 000 SEK
Omsättning:Tillfälligt stängd
Överlåtelseform: inkråm

Lokal:
Hyra: 7 155 SEK/Mån
Hyresvärd: Privat
Hyresgaranti: Ja,kan begäras
Ventilation: Godkänd för stekning
Fettavskiljare: Ja
Gas: Nej
Yta:   kvm
Sittplatser: 84 inne 
Alkohol: Nej
Inventarier: Bra skick
Verksamhet: Luncher
Tillträde:Efter överenskommelse 

Öppet:
Mån-Sön Stängt

 

En mycket omtyckt lunchrestaurang och cateringverksamhet finns nu tillgänglig för en ny entreprenör, som vill ta över stafettpinnen och utveckla denna redan välutvecklade restaurang till ytterliggare nivåer. Restaurangen som är i mycket gott skick, har stora ytor och är ljus o trevlig med 84 st sittplatser, med separat bufférum. Inventarierna som finns är i gott skick för att kunna driva vidare verksam heten direkt vid tillträdet. Mycket goda parkerings möjligheter för både små och stora fordon

Menyn har varit mestadels husmanskost, alltid minst 3-rätter att välja bland.

Passa på att överta en välskött verksamhet till bra pris i en trivsam & ljus lokal med goda förtjänstmöjligheter i ett bra läge innan någon annan hinner före.


Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.


Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      
 
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Vammar Lunchrestaurang

Hitta Vammar Lunchrestaurang

loading...

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Obs viktigt!

Vi förmedlar rörelsen tillsammans med rörelsens ägare som själv tar hand om visningen och svarar på frågor angående rörelsen. Vi på Svensk Företagförsäljning finns till hands via mejl eller telefon (vardagar mellan 09:00-18:00) för att svara på spekulanternas frågor angående försäljningen samt ska vara en opartisk part mellan säljare och köpare vid upprättande av avtal där bägges intressen tillvaratas. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder HÄR!

Anmäl ditt intresse för detta objekt genom formuläret nedan, så hör vi av oss snarast!