Stor välbesökt rest. i populärt centrum, Sollentuna!

Pris:  2.500.000 SEK

Garden Bistro Garden Bistro

Läge/Namn:
Namn:Garden Bistro  
Adress:  Sköldvägen 8
Postadress: 191 47 Sollentuna
Område:  Sollentuna Centrum
Bolag:Sollentuna Garden Bistro AB
Org. nr: 556846-6113

Ekonomi:
Pris: 2.500.000 kr
Omsättn.: 5.420.000 kr netto
Bryggeriavtal:Nej
Överlåtelseform: Inkråm

Lokal:
Hyra: 94.000 kr/m netto
Kontrakt tom: 2022-09-30
Hyresvärd:Fastighetsbolag
Hyresgaranti:Ja, kan begäras
Ventilation: Ja, godkänd stek
Fettavskiljare: ja
Yta: 345 kvm 100 kvm ute
Sittplatser: 75 inne 50 ute
Alkohol: Ja
Inventarier: Bra skick
Verksamhet: Husmanskost
Tillträde:Efter överenskommelse 

Öppet:
Måndag-Fredag:11:00-20:00
Lördag-Söndag: 11:00-18:00

Stor välskött restaurang i Sollentuna centrum erbjuds nu till försäljning med en enorm potential i ett bra läge. Idag serverar man husmanskost men man hittar även Asiatiska rätter på menyn. Restaurangen säljer även andra varor som trädgårdsprodukter & design vilket har lett till gott bidrag till kassan. Inventarierna är i gott skick så för den nya entreprenören är inga ytterligare investeringar nödvändiga, utan det viktiga är att koncentrera sig på försäljningen i detta välbesökta centrum.

I Sollentuna centrum hittar man alla dom viktiga servicebutiker och dom stora kund dragarna är välrepresenterade såsom H&M och ICA. Passa på att förvärva en stabil verksamhet i ett centrum med många tusen besökare dagligen.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.


Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      
 
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder

Hitta

loading...

Dokument Pdf-filer

Länkar till andra sidor

Obs viktigt!

Svensk Företagsförsäljning  förmedlar rörelsen tillsammans med rörelsens ägare som själv tar hand om visningen och svarar på frågor angående rörelsen. Vi på Svensk Företagförsäljning finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor angående frågor kring försälj ningen samt ska vara en opartisk part mellan säljare och köpare vid upprättande av avtal där bägges intressen tillvaratas. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder HÄR!

Anmäl ditt intresse för detta objekt genom formuläret nedan, så hör vi av oss snarast!