Stor fräsch Restaurang i bästa läge, Härnösand!

Pris: 495.000 SEK

Läge/Namn:
Namn: Delicious Food
Adress: Nybrogatan 3
Postadress: 871 30 Härnösand
Område: Härnösand
Startår: 2018
Bolag: Muran & Wenhan AB
Org. nr: 559125-1425

Ekonomi:
Pris: 495.000 SEK
Omsättn.: Ring/Maila 
Leasingövertagande: 300.000 kr 
Överlåtelseform: Inkråm

Lokal:
Hyra: 36.000kr/m netto inkl.  index, fastskatt, vatten, fettavsk.
Kontrakt tom: 2020-05-31
Hyresvärd: Fastighetsbolag
Hyresgaranti: Ja 
Ventilation: Ja, 
Fettavskiljare: Ja
Gas: Ja
Yta: 508 kvm + 200 kvm lager
Sittplatser: 150 ( Går att utöka) inne 44 ute
Alkohol: 02:00
Bryggeri: Åbro
Inventarier: Bra skick
Spel: 1 Jack Vegas
Verksamhet: Kinesisk Buffé
Tillträde: Omgående

Öppet:
mån-tis  11–23
onsd.      11–01
torsdag  11–23
fredag     11–02
lördag     12–02
söndag    12–23


 

En Centralt belägen 508 kvm stor nyrenoverad med högt i tak restaurang/pub finns nu för överlåtande till den som kan föra denna oslipade pärla till nya nivåer. Idag serverar man kinesisk buffé men ett koncept byte med mer inrikting på kvällar såsom en trevlig Sportsbar, Gourmetpub med event av olika slag skulle vara en given succe eftersom restaurangen har tillstånd att bedriva dansverksamhet samt spela live musik.

Med den extremt låga hyran för denna storlek av lokal belägen på stans huvudgata med tusentals arbetsplatser i dess omedelbara närhet, så förstår den drivne entreprenören att med rätt koncept så kommer man kunna göra denna restaurang till en riktig vinstmaskin.

Så passa på att förvärva en restaurang i ett mycket bra läge och låga fasta kostander samt stora framtidsmöjligheter innan någon annan hinner före. 

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.    
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder

Hitta

loading...

Dokument Pdf-filer

Länkar till andra sidor

Obs viktigt!

Svensk Företagsförsäljning  förmedlar rörelsen tillsammans med rörelsens ägare som själv tar hand om visningen och svarar på frågor angående rörelsen. Vi på Svensk Företagförsäljning finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor angående frågor kring försälj ningen samt ska vara en opartisk part mellan säljare och köpare vid upprättande av avtal där bägges intressen tillvaratas. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder HÄR!

Anmäl ditt intresse för detta objekt genom formuläret nedan, så hör vi av oss snarast!