Alla Företag/Rörelser till salu!

Frisörsalong Strået med bästa läget, Rättvik!

Pris: 295 000 SEK

Mitt i city närmare bestästmt på Knihsgatan i Rättviks centrum med en strid ström av passerande dagligen, hittar vi denna lilla pärla till frisörsalong med en fantastisk hyra och en mycket fräsch lokal till ett mycket bra pris. Verksamheten är idag är en frisörssalong med 2st frisörsstolar. Lokalen på ca: 33 välplanaerade kvm har en mycket större kapacitet än vad som utnyttjas i dagsläget. Den nämnda hyran är mycket bra för att ligga i detta utmärkta läge och övriga låga driftkostnader gör att man kan få en mycket god ekonomi i lokalen. Inventarierna är i bra skick och inga investeringsbehov föreligger. Detta är ett perfekt objekt för en duktig frisör som kan väcka liv i denna oslipade diamant.

Behöver du hjälp med finansiering? Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartner  för ditt företagsförvärv via oss.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      
 
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Omtyckta Lunchrest. Vammar, Valdermarsvik!

Pris: 395 000 SEK

En mycket omtyckt lunchrestaurang och cateringverksamhet finns nu tillgänglig för en ny entreprenör, som vill ta över stafettpinnen och utveckla denna redan välutvecklade restaurang till ytterliggare nivåer. Restaurangen som är i mycket gott skick, har stora ytor och är ljus o trevlig med 84 st sittplatser, med separat bufférum. Inventarierna som finns är i gott skick för att kunna driva vidare verksam heten direkt vid tillträdet. Mycket goda parkerings möjligheter för både små och stora fordon

Menyn har varit mestadels husmanskost, alltid minst 3-rätter att välja bland.

Passa på att överta en välskött verksamhet till bra pris i en trivsam & ljus lokal med goda förtjänstmöjligheter i ett bra läge innan någon annan hinner före.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Trevliga Pizzeria Emona med bra hyra, Asarum!

Pris: 650 000 SEK

Emona är en väletablerad bykrog som har funnits i många år med en stadig kundkrets och god omsättning. Denna unika restaurang är den äldsta pizzerian/restaurangen i Karlshamns kommun.

Idag serverar restaurangen både pizza och a la carte och har fullständiga rättigheter. Nuvarande ägare vill sälja pga pensionering.
Inredningen är gemytlig och original sedan restaurangen startades år 1982. Inomhus finns det plats för 45 gäster och utomhus
finns det goda möjligheter utveckla en servering med ett flertal platser.

Emona är en fullutrustad restaurang med allt vad det innebär med maskinell utrustning i bra skick.
Passa på att förvärva en bra restaurang med stor potential i ett trevlig område.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Notar mäklarbyrå med enorm potential, Täby!

Pris: 1 500 000 SEK

Går du i tankarna att ta nästa steg i din mäklarkarriär? Nu finns chansen för rätt mäklare att köpa ett väletablerat kontor i ett av Stockholms allra bästa områden, Täby. Med perfekt läge i direkt anslutning till Täby Centrum. Nuvarande ägare har drivit kontoret sedan 2015 och plockar ständigt nya marknadsandelar.

Notar Täby öppnade i ny regi år 2015 och drivs idag av 2 drivna tjejer med flera års erfarenhet från mäkleriet inom Notar då de tidigare arbetat på andra kontor inom företaget. På kontoret arbetar idag tre fastighetsmäklare. Notar Täby säljer regelbundet bostadsrätter / lägenheter, villa, fritidshus, radhus och tomter i Täby, Vallentuna och Danderyd. Täby utvecklas i hög takt och det byggs regelbundet ut med nya bostäder. Läget nära centrala Stockholm och Arlanda gör Täby till ett mycket attraktivt bostadsområde!

Kontoret är anslutet till Notar som arbetar med en stark lagkänsla och det finns det alltid någon att finna inspiration och motivation från. Dessutom jobbar man helt utan områdesrestriktioner och begränsningar av objektsslag! Som mäklare kommer du aldrig mer behöva tacka nej till en affär. Notar har ett mycket starkt varumärke, ett genomarbetat koncept och en stabil ledning som ständigt jobbar framåt för att förnya och förbättra. Allt för att det ska bli ditt livs bästa arbetsplats.

Lönsam Bilverkstad bra utrustad, Oxelösund!

Pris: 800 000 SEK  

Nu finns möjligheten att överta en väletablerad bilverkstad i Oxelösund som ingår i en känd välrenommerad kedja, i ett mycket bra läge. Gott om parkeringsmöjligheter utanför lokalen och själva lokalen på ca: 300 kvm är välplanerad och inhyser även ett kontor.
 
Verkstaden är registerad som monteringspartner hos de flesta däckförsäljningssidor (däck365, bythjul osv.) och fungerar även som Däckhotell. Hög utrustningsnivå som bl.a. inkluderar 2 st. tvåpelar lyftar 1 st. saxlyft 1 st. fyrpelarlyft anpassad för 4-hjulsmätning 1 st. fyrhjulsinställnings maskin 1 st. 40 tons press 1 st. felsökningsdator (värde ca 30 000 kr) Diverse hand/luft drivna verktyg och allt en bilverkstad behöver. Här kommer den rätte entreprenören tjäna pengar från första dagen och det finns det stora utvecklings möjligheter för den driftige att höja omsättningen betydligt.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.


Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      

Etablerad husdjurbutik bra centrum läge, Haninge!

Pris: 690 000 SEK

Nu finns möjligheten att överta en väletablerad djurbutik med mycket gott renommé och stor kundkrets i Haninge centrum. Här sker idag försäljning av levande fiskar, smådjur och reptiler med möjlighet att även sälja fåglar om så önskas.

Ett stort och brett sortiment med stort utbud av tillbehör till alla dessa djurslag. En välbesökt foderavdelning med hund/katt-mat och även foder till ödlor, ormar, fåglar och smådjur. Butiken har funnits i över 15 år och är därför väl inarbetad där det mesta bara rullar på. Butiken befinner sig i ett stort köpcentrum med höga framtidsplaner och ger därmed alltid lite extra "nya" kunder vid högtider och event som hålls gemensamt. Medföljer gör även butikens sociala media där man snabbt och enkelt når ut till stammisarna. Lokalen är i 2½ våningar med en ingång på varje våning. Huvudplanet (mittenplanet) är störst och med mest varor, kassan och alla djur, en trappa ner finns fler varor samt varulagret och en halvtrappa upp finns torrfoder, personalrum och det är även där leveranser tas emot.      

Lönsam fräsch frisörssalong i bra läge, Knivsta!

Pris: 590 000 SEK

I Knivsta centrum utanför Uppsala hittar vi dennna välrenomerade frisörsalong med samma ägare sedan 2008. Lokalen på 101 välplanaerade kvm har en mycket större kapacitet än vad som utnyttjas i dagsläget. Lokalen som är ljus och fräsch har idag 6 st stolar och 3 st stolar för schamponering. Hyran är bra för att ligga i detta utmärkta läge och övriga låga driftkostnader gör att man kan få en mycket god ekonomi i lokalen. Inventarierna är i bra skick och man behöver inte göra några investeringar i verksamheten. Detta är ett perfekt objekt för en driftig entreprenör som kan föra arvet vidare och uttnytja den stora potentialen som finns med utökade öppettider. Salongen har endast öppet mån-tors i dagsläget. Det finns även ett litet rum för uthyrning om man vill , idag är det uthyrt för 6000.-/ mån för fransförlängningar och naglar.

Behöver du hjälp med finansiering? Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartner  för ditt företagsförvärv via oss.
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      

Livsmedels butik Asian Livs, Värnhem!

Pris: 750 000 SEK

Verksamheten startade 30 mars 2018 och består av butikförsäljning för Livsmedel från Östasien med främst fokus på länderna i Sydost asien (Thailand Vietnam Laos Kambodja), Filippinerna, Korea, kina och Japan. Viss försäljning av därtill relaterade produkter såsom köksredskap/maskiner mm (exempelvis Susi mattor, ätpinnar. knivar etc.). Varor köps in från etablerade grossister med från regionen välkända produktmärken. Därtill en del unika varor från mindre leverantörer. Färska grönsaker, frukt mm köps via grossist som flygs in från Thailand 1gång per vecka (måndagar).

Läget är centralt med goda kommunikationer c:a 150m från busstorg/Bussknutpunkt (6st lokalbussar och 14st Regionbussar). Med bil är det lätt att komma till. Parkeringsmöjligheter finns 2 tim gratis i fastigheten samt 30min gratis parkering i grannfastighet/köpcenter. Samt gatuparkering rakt utanför butik.

Kundbasen ligger stadigt och är växande. Förutom asiater så finns det ett växande intresse bland Svenskar och andra nationaliteter om Östasiatiskt mat och matlagning. Stor kundgrupp finns i närområdet som utvecklas positivt och växer (byggs mycket nya bostäder bl.a.). Det finns ingen liknade butik i området.

 

Sport & Fritidsbutik med bra omsättning, Ljusdal!

Pris: 1 400 000 SEK

I ett av Ljusdals  bästa affärslägen ligger denna stora Fritid/Sportbutik som ingår i butikskedjan Sportringen. Sportringen är en sportkedja med cirka 150 butiker som finns representerade över hela Sverige. Unikt med Sportringen är att alla butiker är fria handlare, vilket betyder att varje butik har sitt egna utvalda produktsortiment. Detta gör att Sportringens butikers sortiment inte ser likadant ut, utan kan ha en stor variation beroende på inriktning och geografiskt läge.

Observera att det är 49 % av aktierna i bolaget som säljs på skuldrfri basis för ovan fastställd köpeskilling.  

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.
 
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.