Alla Företag/Bolag till salu!

Omtyckt Pizzeria med låg hyra i Klippan, Skåne!

Pris: 495.000 SEK  

En mycket välkänd omtyckt Pizzeria med restaurang i Klippan finns nu tillgänglig för en ny entreprenör som vill ta över stafett pinnen och utveckla denna redan välutvecklade restaurang. Lokalen är ljus och fräsch och har all nödvändig utrustning i gott skick för att kunna driva vidare verksamheten direkt vid tillträde. Menyn är klassisk med Pizzor, hamburgare m.m.

Passa på att överta en välskött verksamhet i bra läge med låg hyra med goda förtjänstmöjligheter.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      
 
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Sarabello Dammodebutik i kanonläge, Jönköping!

Pris: 350.000 SEK  

Sarabello är en väletablerad dammodebutik med fina skyltmöjligheter utmed gatan i ett mycket bra läge i centrala Jönköping.Två parkeringshus ligger i anslutning till den gågata butiken ligger på, så det är lätt att ta sig hit och det är oftast en strid ström av människor som rör sig i området. Butiken som startades 2014 av den nuvarande ägaren hade då en inriktning på enbart väskor och skor för den modemedvetna kvinnan men har med åren framgångsrikt breddat sitt sortiment med dam kläder, det finns även ett litet sortiment av herrskor. Dagens målgrupp är framgångsrika kvinnor mellan 30-70 som är ute efter något som inte andra har, då man har prioriterat att ta in bara ett fåtal av samma klädesplagg och som inte går att hitta i andra butiker.

Butiken har även tillverkning av nätta ortopediska skoinlägg som har potential att ge en hög avkastning om det satsas på ytterligare genom besök på vårdinrättningar.
 
Så passa på att förvärva en verksamhet i ett mycket bra läge med en enorm utvecklingspotential med många återkommande kunder.  Det finns även ett stort kundregister med möjlighet till att skicka erbjudanden via sms. Det finns en utmärkt möjlighet att utveckla webförsäljning och butiksförsäljning genom att vara aktiv på sociala medior som ägaren inte har satsat fullt ut på.

 

Modernt Gym i bra läge, Hammarby Sjöstad!

Pris: 670.000 SEK  

På huvudgata i växande Hammarby Sjöstad ligger detta tjejgym i en mycket trevlig och ljus lokal. Lokalen är 264 kvm i två plan med stora fönster mot gatan med en höjd av 5,20 m där övre plan är ett s k entresolplan. Takhöjden på gatuplan är 2,60 m förutom delen närmast fönster som har full takhöjd 5,20 m. Lokalen är utrustad med inpasseringssystem för medlemmarna samt porttelefon
för behandlingskunder. Gymmet är i nuläget bemannat ca 36 timmar per vecka.

På gatuplan finns en avdelning för cirkelträning med hydrauliska skonsamma maskiner och ett inglasat rum för gruppträning med ytterligare träningsutrustning. Här finns också en Easyvibe för vibrationsträning, reception samt ett omklädningsrum med handikapp WC och tre duschar. 
Övre plan har takhöjden 2,35 m och inrymmer konditionsmaskiner med stretch-hörna, fem behandlingsrum, personalutrymme med pentry samt badrum med dusch och tvättmaskin/torktumlare. Alla inventarier i träningsutrymmen, reception och pentry är fullt betalda och ingår i försäljningen.

I detta gym råder en personlig, avslappnad atmosfär med klubbkänsla.Verksamheten är väl inarbetad då den funnits här sedan lokalen byggdes 2005. Men det finns ändå stor utvecklingspotential då området ständigt växer och nuvarande ägare inte haft tid att satsa på marknadsföring och andra åtgärder för att värva fler medlemmar i den utsträckning som man skulle önska. 

Spel&Tobaks butik Direkten, Knivsta!

Pris: 495.000 SEK  

Väletablerad spel&tobaks butik i Knivsta söker nya ägare, då dom nya ska anta nya utmaningar. Direkten är mycket välkänd för alla som rör sig i området. Butiken har en stor utvecklingspotential och med en ny driven Handlare kan man få ordentlig snurr på butiken.

Utbudet består av: ATG-ombud, Svenska Spel Online, Kassagirot - Betala räkningar, Lös in värdeavier, MoneyGram - Skicka pengar,  DHL-ombud, Schenker-ombud, Ticnet biljetter, Presentkort, Receptfria läkemedel. Det går även att utöka med korv, mackor och sallader m.m. då dessa varor efterfrågas.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners.Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      
 
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.