Alla Företag/Rörelser till salu!

Notar mäklarbyrå med enorm potential, Täby!

Pris: 1 995 000 SEK

Går du i tankarna att ta nästa steg i din mäklarkarriär? Nu finns chansen för rätt mäklare att köpa ett väletablerat kontor i ett av Stockholms allra bästa områden, Täby. Med perfekt läge i direkt anslutning till Täby Centrum. Nuvarande ägare har drivit kontoret sedan 2015 och plockar ständigt nya marknadsandelar.

Notar Täby öppnade i ny regi år 2015 och drivs idag av 2 drivna tjejer med flera års erfarenhet från mäkleriet inom Notar då de tidigare arbetat på andra kontor inom företaget. På kontoret arbetar idag tre fastighetsmäklare. Notar Täby säljer regelbundet bostadsrätter / lägenheter, villa, fritidshus, radhus och tomter i Täby, Vallentuna och Danderyd. Täby utvecklas i hög takt och det byggs regelbundet ut med nya bostäder. Läget nära centrala Stockholm och Arlanda gör Täby till ett mycket attraktivt bostadsområde!

Kontoret är anslutet till Notar som arbetar med en stark lagkänsla och det finns det alltid någon att finna inspiration och motivation från. Dessutom jobbar man helt utan områdesrestriktioner och begränsningar av objektsslag! Som mäklare kommer du aldrig mer behöva tacka nej till en affär. Notar har ett mycket starkt varumärke, ett genomarbetat koncept och en stabil ledning som ständigt jobbar framåt för att förnya och förbättra. Allt för att det ska bli ditt livs bästa arbetsplats.

Lönsam Bilverkstad bra utrustad, Oxelösund!

Pris: 800 000 SEK  

Nu finns möjligheten att överta en väletablerad bilverkstad i Oxelösund som ingår i en känd välrenommerad kedja, i ett mycket bra läge. Gott om parkeringsmöjligheter utanför lokalen och själva lokalen på ca: 300 kvm är välplanerad och inhyser även ett kontor.
 
Verkstaden är registerad som monteringspartner hos de flesta däckförsäljningssidor (däck365, bythjul osv.) och fungerar även som Däckhotell. Hög utrustningsnivå som bl.a. inkluderar 2 st. tvåpelar lyftar 1 st. saxlyft 1 st. fyrpelarlyft anpassad för 4-hjulsmätning 1 st. fyrhjulsinställnings maskin 1 st. 40 tons press 1 st. felsökningsdator (värde ca 30 000 kr) Diverse hand/luft drivna verktyg och allt en bilverkstad behöver. Här kommer den rätte entreprenören tjäna pengar från första dagen och det finns det stora utvecklings möjligheter för den driftige att höja omsättningen betydligt.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.


Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      

Etablerad husdjurbutik bra centrum läge, Haninge!

Pris: 790 000 SEK

Nu finns möjligheten att överta en väletablerad djurbutik med mycket gott renommé och stor kundkrets i Haninge centrum. Här sker idag försäljning av levande fiskar, smådjur och reptiler med möjlighet att även sälja fåglar om så önskas.

Ett stort och brett sortiment med stort utbud av tillbehör till alla dessa djurslag. En välbesökt foderavdelning med hund/katt-mat och även foder till ödlor, ormar, fåglar och smådjur. Butiken har funnits i över 15 år och är därför väl inarbetad där det mesta bara rullar på. Butiken befinner sig i ett stort köpcentrum med höga framtidsplaner och ger därmed alltid lite extra "nya" kunder vid högtider och event som hålls gemensamt. Medföljer gör även butikens sociala media där man snabbt och enkelt når ut till stammisarna. Lokalen är i 2½ våningar med en ingång på varje våning. Huvudplanet (mittenplanet) är störst och med mest varor, kassan och alla djur, en trappa ner finns fler varor samt varulagret och en halvtrappa upp finns torrfoder, personalrum och det är även där leveranser tas emot.      

Lönsam fräsch frisörssalong i bra läge, Knivsta!

Pris: 590 000 SEK

I Knivsta centrum utanför Uppsala hittar vi dennna välrenomerade frisörsalong med samma ägare sedan 2008. Lokalen på 101 välplanaerade kvm har en mycket större kapacitet än vad som utnyttjas i dagsläget. Lokalen som är ljus och fräsch har idag 6 st stolar och 3 st stolar för schamponering. Hyran är bra för att ligga i detta utmärkta läge och övriga låga driftkostnader gör att man kan få en mycket god ekonomi i lokalen. Inventarierna är i bra skick och man behöver inte göra några investeringar i verksamheten. Detta är ett perfekt objekt för en driftig entreprenör som kan föra arvet vidare och uttnytja den stora potentialen som finns med utökade öppettider. Salongen har endast öppet mån-tors i dagsläget. Det finns även ett litet rum för uthyrning om man vill , idag är det uthyrt för 6000.-/ mån för fransförlängningar och naglar.

Behöver du hjälp med finansiering? Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartner  för ditt företagsförvärv via oss.
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      

Lönsamt & lättskött Solarium, Helsinborg!

Pris: 150 000 SEK

Nu finns chansen att tjäna bra pengar med en minimal arbetsinsats genom att ta över ett obemannade solarium med ett grymt bra läge i bra lokaler på Kopparmöllegatan.

Här finner du 3st rum med moderna solarium sängar från det bästa och största märkena Ergoline och Paragon. Det finns även ett fjärde rum om man vill installera ett till solarium eller använda till annan verksamhet. Betalning sker genom myntautomat, myntboxar av senaste modell finnes. Det finns även varuautomat som säljer krämer med bra marginaler.

Öppettiderna är satta till 06:00-22:00 alla dagar i veckan. men det går även ha öppet 24/7.

Den låga hyran på endast 5.700 kr/m netto gör att verksamheten bli väldigt lukrativ och investeringen på endast 250 000 kr betalar sig tillbaka på väldigt kort sikt. Det är inte många verksamheter som ger så mycket tillbaka med så liten arbetsinsats, så passa på att förvärva innan någon annan hinner före.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.       
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget. Alla frågor besvaras av ansvarig mäklare, boka gärna tid för privat visning.

Livsmedels butik Asian Livs, Värnhem!

Pris: 750 000 SEK

Verksamheten startade 30 mars 2018 och består av butikförsäljning för Livsmedel från Östasien med främst fokus på länderna i Sydost asien (Thailand Vietnam Laos Kambodja), Filippinerna, Korea, kina och Japan. Viss försäljning av därtill relaterade produkter såsom köksredskap/maskiner mm (exempelvis Susi mattor, ätpinnar. knivar etc.). Varor köps in från etablerade grossister med från regionen välkända produktmärken. Därtill en del unika varor från mindre leverantörer. Färska grönsaker, frukt mm köps via grossist som flygs in från Thailand 1gång per vecka (måndagar).

Läget är centralt med goda kommunikationer c:a 150m från busstorg/Bussknutpunkt (6st lokalbussar och 14st Regionbussar). Med bil är det lätt att komma till. Parkeringsmöjligheter finns 2 tim gratis i fastigheten samt 30min gratis parkering i grannfastighet/köpcenter. Samt gatuparkering rakt utanför butik.

Kundbasen ligger stadigt och är växande. Förutom asiater så finns det ett växande intresse bland Svenskar och andra nationaliteter om Östasiatiskt mat och matlagning. Stor kundgrupp finns i närområdet som utvecklas positivt och växer (byggs mycket nya bostäder bl.a.). Det finns ingen liknade butik i området.

 

Sport & Fritidsbutik med bra omsättning, Ljusdal!

Pris: 1 400 000 SEK

I ett av Ljusdals  bästa affärslägen ligger denna stora Fritid/Sportbutik som ingår i butikskedjan Sportringen. Sportringen är en sportkedja med cirka 150 butiker som finns representerade över hela Sverige. Unikt med Sportringen är att alla butiker är fria handlare, vilket betyder att varje butik har sitt egna utvalda produktsortiment. Detta gör att Sportringens butikers sortiment inte ser likadant ut, utan kan ha en stor variation beroende på inriktning och geografiskt läge.

Observera att det är 49 % av aktierna i bolaget som säljs på skuldrfri basis för ovan fastställd köpeskilling.  

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.
 
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Stor butik i hörnläge med bra hyra, Göteborg!

Pris: 495 000 SEK

I ett av Göteborgs kommande absolut bästa affärslägen ligger denna fina hörnbutik Pappershörnan som har sålt kontorsartiklar sedan 1920 alltså i 100 år. Men nu har tiden kommit att lämna över för en ny entreprenör som antingen vill fortsätta med samma koncept eller byta till något annat. Ett perfekt läge för en MyWay, 7-Eleven, Direkten eller varför inte en Subway som skulle passa perfekt i detta område med stor genomströmning i ett utbildningsområde med flertalet skolor, gymnasium och Chalmers i närheten. 
 
Så passa på att förvärva en bra butikslokal i hörnläge i ett mycket bra läge med en enorm utvecklingspotential.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.
 
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.