Bilverkstäder till salu 

Bra utrustad Bilverkstad/däckförvaring, Örnsberg!

Pris: 495 000 SEK  

Nu finns möjligheten att överta en väletablerad bilverkstad i Örnsberg med samma ägare sen 1984, i ett mycket bra läge. Gott om parkeringsmöjligheter utanför lokalen och själva lokalen på 136 kvm ink reception/kontor. Verkstaden är välplanerad och ligger på markplan.
 
Verkstaden är registrerad som monteringspartner hos de flesta däckförsäljningssidor och fungerar även som däckhotell med förvaring av däck för minst 100 bilar per år. Verkstaden är utrustad med diverse hand/luft drivna verktyg, bil lyft, däckmaskiner, svetsar, balansmaskin samt däckmaskin och allt en bilverkstad behöver. Här kommer den rätte entreprenören tjäna pengar från första dagen och det finns det stora utvecklingsmöjligheter för den driftige att höja omsättningen betydligt.
 
Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.
 
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.