Bilverkstäder till salu 

Lönsam Bilverkstad bra utrustad, Oxelösund!

Pris: 600 000 SEK  

Nu finns möjligheten att överta en väletablerad bilverkstad i Oxelösund som ingår i en känd välrenommerad kedja, i ett mycket bra läge. Gott om parkeringsmöjligheter utanför lokalen och själva lokalen på ca: 300 kvm är välplanerad och inhyser även ett kontor.
 
Verkstaden är registerad som monteringspartner hos de flesta däckförsäljningssidor (däck365, bythjul osv.) och fungerar även som Däckhotell. Hög utrustningsnivå som bl.a. inkluderar 2 st. tvåpelar lyftar 1 st. saxlyft 1 st. fyrpelarlyft anpassad för 4-hjulsmätning 1 st. fyrhjulsinställnings maskin 1 st. 40 tons press 1 st. felsökningsdator (värde ca 30 000 kr) Diverse hand/luft drivna verktyg och allt en bilverkstad behöver. Här kommer den rätte entreprenören tjäna pengar från första dagen och det finns det stora utvecklings möjligheter för den driftige att höja omsättningen betydligt.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.


Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.