Bra utrustad Bilverkstad/däckförvaring, Örnsberg!

Pris: 495 000 SEK

Läge/Namn:
Namn:Örnsbergs Bil & Motor 
Adress: Hövdingag. 39
Postadress: 126 52 Hägersten
Område: Hägersten
Bolag: Örnsbergs Bil & Motor AB 
Org. nr: 559178-1116 

Ekonomi:
Pris: 495 000 SEK 
Omsättn. 700 000 kr netto 2022
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: AB ev. Inkråm

Lokal:
Hyra: 17 150 kr/m momsfri
Hyresvärd: Privat 
Hyresgaranti: Ja, kan begäras
Yta: 136+12+10 kvm
Inventarier: Bra skick
Verksamhet: bilverkstad, däckförvaring, rekond, bil försäljning
Tillträde: Efter överenskommelse 

Öppet:
Måndag-Fredag 08:30-17:00
Lördag - Söndag Stängt

Nu finns möjligheten att överta en väletablerad bilverkstad i Örnsberg med samma ägare sen 1984, i ett mycket bra läge. Gott om parkeringsmöjligheter utanför lokalen och själva lokalen på 136 kvm ink reception/kontor. Verkstaden är välplanerad och ligger på markplan.
 
Verkstaden är registrerad som monteringspartner hos de flesta däckförsäljningssidor och fungerar även som däckhotell med förvaring av däck för minst 100 bilar per år. Verkstaden är utrustad med diverse hand/luft drivna verktyg, bil lyft, däckmaskiner, svetsar, balansmaskin samt däckmaskin och allt en bilverkstad behöver. Här kommer den rätte entreprenören tjäna pengar från första dagen och det finns det stora utvecklingsmöjligheter för den driftige att höja omsättningen betydligt.
 
Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.
 
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      

Fler bilder

Hitta

loading...

Dokument Pdf-filer

Länkar till andra sidor

Behöver du hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Kontakta oss för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 50% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.

Obs viktigt!

Vi förmedlar rörelsen tillsammans med rörelsens ägare som själv tar hand om visningen och svarar på frågor angående rörelsen. Vi på Svensk Företagförsäljning finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor angående frågor kring försälj ningen samt ska vara en opartisk part mellan säljare och köpare vid upprättande av avtal där bägges intressen tillvaratas. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder HÄR!

Anmäl ditt intresse för detta objekt genom formuläret nedan, så hör vi av oss snarast!