Alla Butiker till salu 

Sport & Fritidsbutik med bra omsättning, Ljusdal!

Pris: 1 500 000 SEK

I ett av Ljusdals  bästa affärslägen ligger denna stora Fritid/Sportbutik som ingår i butikskedjan Sportringen. Sportringen är en sportkedja med cirka 150 butiker som finns representerade över hela Sverige. Unikt med Sportringen är att alla butiker är fria handlare, vilket betyder att varje butik har sitt egna utvalda produktsortiment. Detta gör att Sportringens butikers sortiment inte ser likadant ut, utan kan ha en stor variation beroende på inriktning och geografiskt läge.

Observera att det är 49 % av aktierna i bolaget som säljs på skuldrfri basis för ovan fastställd köpeskilling.  

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.
 
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Stor butik i hörnläge med bra hyra, Göteborg!

Pris: 1 000 000 SEK

I ett av Göteborgs kommande absolut bästa affärslägen ligger denna fina hörnbutik Pappershörnan som har sålt kontorsartiklar sedan 1920 alltså i 100 år. Men nu har tiden kommit att lämna över för en ny entreprenör som antingen vill fortsätta med samma koncept eller byta till något annat. Ett perfekt läge för en MyWay, 7-Eleven, Direkten eller varför inte en Subway som skulle passa perfekt i detta område med stor genomströmning i ett utbildningsområde med flertalet skolor, gymnasium och Chalmers i närheten. 
 
Så passa på att förvärva en bra butikslokal i hörnläge i ett mycket bra läge med en enorm utvecklingspotential.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.
 
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      

Sarabello Dammodebutik i kanonläge, Jönköping!

Pris: 350.000 SEK  

Sarabello är en väletablerad dammodebutik med fina skyltmöjligheter utmed gatan i ett mycket bra läge i centrala Jönköping.Två parkeringshus ligger i anslutning till den gågata butiken ligger på, så det är lätt att ta sig hit och det är oftast en strid ström av människor som rör sig i området. Butiken som startades 2014 av den nuvarande ägaren hade då en inriktning på enbart väskor och skor för den modemedvetna kvinnan men har med åren framgångsrikt breddat sitt sortiment med dam kläder, det finns även ett litet sortiment av herrskor. Dagens målgrupp är framgångsrika kvinnor mellan 30-70 som är ute efter något som inte andra har, då man har prioriterat att ta in bara ett fåtal av samma klädesplagg och som inte går att hitta i andra butiker.

Butiken har även tillverkning av nätta ortopediska skoinlägg som har potential att ge en hög avkastning om det satsas på ytterligare genom besök på vårdinrättningar.
 
Så passa på att förvärva en verksamhet i ett mycket bra läge med en enorm utvecklingspotential med många återkommande kunder.  Det finns även ett stort kundregister med möjlighet till att skicka erbjudanden via sms. Det finns en utmärkt möjlighet att utveckla webförsäljning och butiksförsäljning genom att vara aktiv på sociala medior som ägaren inte har satsat fullt ut på.