Alla Butiker till salu 

Sarabello Dammodebutik i kanonläge, Jönköping!

Pris: 350.000 SEK  

Sarabello är en väletablerad dammodebutik med fina skyltmöjligheter utmed gatan i ett mycket bra läge i centrala Jönköping.Två parkeringshus ligger i anslutning till den gågata butiken ligger på, så det är lätt att ta sig hit och det är oftast en strid ström av människor som rör sig i området. Butiken som startades 2014 av den nuvarande ägaren hade då en inriktning på enbart väskor och skor för den modemedvetna kvinnan men har med åren framgångsrikt breddat sitt sortiment med dam kläder, det finns även ett litet sortiment av herrskor. Dagens målgrupp är framgångsrika kvinnor mellan 30-70 som är ute efter något som inte andra har, då man har prioriterat att ta in bara ett fåtal av samma klädesplagg och som inte går att hitta i andra butiker.

Butiken har även tillverkning av nätta ortopediska skoinlägg som har potential att ge en hög avkastning om det satsas på ytterligare genom besök på vårdinrättningar.
 
Så passa på att förvärva en verksamhet i ett mycket bra läge med en enorm utvecklingspotential med många återkommande kunder.  Det finns även ett stort kundregister med möjlighet till att skicka erbjudanden via sms. Det finns en utmärkt möjlighet att utveckla webförsäljning och butiksförsäljning genom att vara aktiv på sociala medior som ägaren inte har satsat fullt ut på.