Alla Butiker till salu 

Etablerad husdjurbutik bra centrum läge, Haninge!

Pris: 690 000 SEK

Nu finns möjligheten att överta en väletablerad djurbutik med mycket gott renommé och stor kundkrets i Haninge centrum. Här sker idag försäljning av levande fiskar, smådjur och reptiler med möjlighet att även sälja fåglar om så önskas.

Ett stort och brett sortiment med stort utbud av tillbehör till alla dessa djurslag. En välbesökt foderavdelning med hund/katt-mat och även foder till ödlor, ormar, fåglar och smådjur. Butiken har funnits i över 15 år och är därför väl inarbetad där det mesta bara rullar på. Butiken befinner sig i ett stort köpcentrum med höga framtidsplaner och ger därmed alltid lite extra "nya" kunder vid högtider och event som hålls gemensamt. Medföljer gör även butikens sociala media där man snabbt och enkelt når ut till stammisarna. Lokalen är i 2½ våningar med en ingång på varje våning. Huvudplanet (mittenplanet) är störst och med mest varor, kassan och alla djur, en trappa ner finns fler varor samt varulagret och en halvtrappa upp finns torrfoder, personalrum och det är även där leveranser tas emot.      

Livsmedels butik Asian Livs, Värnhem!

Pris: 750 000 SEK

Verksamheten startade 30 mars 2018 och består av butikförsäljning för Livsmedel från Östasien med främst fokus på länderna i Sydost asien (Thailand Vietnam Laos Kambodja), Filippinerna, Korea, kina och Japan. Viss försäljning av därtill relaterade produkter såsom köksredskap/maskiner mm (exempelvis Susi mattor, ätpinnar. knivar etc.). Varor köps in från etablerade grossister med från regionen välkända produktmärken. Därtill en del unika varor från mindre leverantörer. Färska grönsaker, frukt mm köps via grossist som flygs in från Thailand 1gång per vecka (måndagar).

Läget är centralt med goda kommunikationer c:a 150m från busstorg/Bussknutpunkt (6st lokalbussar och 14st Regionbussar). Med bil är det lätt att komma till. Parkeringsmöjligheter finns 2 tim gratis i fastigheten samt 30min gratis parkering i grannfastighet/köpcenter. Samt gatuparkering rakt utanför butik.

Kundbasen ligger stadigt och är växande. Förutom asiater så finns det ett växande intresse bland Svenskar och andra nationaliteter om Östasiatiskt mat och matlagning. Stor kundgrupp finns i närområdet som utvecklas positivt och växer (byggs mycket nya bostäder bl.a.). Det finns ingen liknade butik i området.

Sport & Fritidsbutik med bra omsättning, Ljusdal!

Pris: 1 400 000 SEK

I ett av Ljusdals  bästa affärslägen ligger denna stora Fritid/Sportbutik som ingår i butikskedjan Sportringen. Sportringen är en sportkedja med cirka 150 butiker som finns representerade över hela Sverige. Unikt med Sportringen är att alla butiker är fria handlare, vilket betyder att varje butik har sitt egna utvalda produktsortiment. Detta gör att Sportringens butikers sortiment inte ser likadant ut, utan kan ha en stor variation beroende på inriktning och geografiskt läge.

Observera att det är 49 % av aktierna i bolaget som säljs på skuldrfri basis för ovan fastställd köpeskilling.  

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.
 
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.