Alla Frisör/Spa salonger till salu 

Lönsam fräsch frisörssalong i bra läge, Knivsta!

Pris: 590 000 SEK

I Knivsta centrum utanför Uppsala hittar vi dennna välrenomerade frisörsalong med samma ägare sedan 2008. Lokalen på 101 välplanaerade kvm har en mycket större kapacitet än vad som utnyttjas i dagsläget. Lokalen som är ljus och fräsch har idag 6 st stolar och 3 st stolar för schamponering. Hyran är bra för att ligga i detta utmärkta läge och övriga låga driftkostnader gör att man kan få en mycket god ekonomi i lokalen. Inventarierna är i bra skick och man behöver inte göra några investeringar i verksamheten. Detta är ett perfekt objekt för en driftig entreprenör som kan föra arvet vidare och uttnytja den stora potentialen som finns med utökade öppettider. Salongen har endast öppet mån-tors i dagsläget. Det finns även ett litet rum för uthyrning om man vill , idag är det uthyrt för 6000.-/ mån för fransförlängningar och naglar.

Behöver du hjälp med finansiering? Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartner  för ditt företagsförvärv via oss.
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      
 

Lönsamt & lättskött Solarium, Helsinborg!

Pris: 250 000 SEK

Nu finns chansen att tjäna bra pengar med en minimal arbetsinsats genom att ta över ett obemannade solarium med ett grymt bra läge i bra lokaler på Kopparmöllegatan.

Här finner du 3st rum med moderna solarium sängar från det bästa och största märkena Ergoline och Paragon. Det finns även ett fjärde rum om man vill installera ett till solarium eller använda till annan verksamhet. Betalning sker genom myntautomat, myntboxar av senaste modell finnes. Det finns även varuautomat som säljer krämer med bra marginaler.

Öppettiderna är satta till 06:00-22:00 alla dagar i veckan. men det går även ha öppet 24/7.

Den låga hyran på endast 5.700 kr/m netto gör att verksamheten bli väldigt lukrativ och investeringen på endast 250 000 kr betalar sig tillbaka på väldigt kort sikt. Det är inte många verksamheter som ger så mycket tillbaka med så liten arbetsinsats, så passa på att förvärva innan någon annan hinner före.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.       
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget. Alla frågor besvaras av ansvarig mäklare, boka gärna tid för privat visning.