Fräsch Hårsalong bra läge i Nya Hovås/Göteborg!

Pris: 1 900 000 SEK

Läge/Namn:
Namn: Vassa Saxar
Adress: Krogabäcksvägen 24
Postadress: 436 53 Hovås
Område: Nya Hovås, Göteborg
Bolag: Vassa Saxar i Hovås AB

Ekonomi:
Pris: 1 900 000 kr
Omsättning.: 3 500 000 kr netto 2022
Frisörstolar: 7 arbetsstolar
Schamponeringar: 3 med massage 
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Aktiebolag ev. Inkråm.

Lokal:
Hyra: Ring/Mejla för info.
Hyresvärd: Fastighetsbolag
Hyresgaranti: Ja, kan begäras
Yta: 91 kvm
Inventarier: Bra skick
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån -Fre: 09:00-18:00
Lör: 09-00-14:00
Sön: Stängt

Vassa Saxar är en modern salong med utbildade frisörer beläget i Nya Hovås som är ett mycket expansivt område sydväst om Göteborg. Det är en ny stadsdel och ett av norra Europas modernaste stadsdel. Under de senaste 3-4 åren har 4000-5000 flyttat in i området. Det finns en stor mataffär (ICA Kvantum), Systembolaget, SATS, Friskis&Svettis, Peoples Training, Blomsteraffär, skomakare och kemtvätt, flera restauranger och butiker, Vårdcentral, Apotek, Tandläkare, Barberare, Frisör m.m. Här finns allt vad man behöver utan att behöva lämna området.

Salongen är modern och fräsch med växande kundunderlag. Här finns all utrustning som krävs för att kunna driva verksamheten från dag ett utan några ytterligare investeringar. Potentialen är mycket stor för en driven företagare. Det finns få frisörer i området och är begränsat. Vilket innebär att nyetablering inte kan ske.

Förutom olika hårbehandlingar så säljer man även med god framgång produkter från bl.a. Amika, R+Co, American Crew, Noberu, Olaplex, håraccessoarer, smycken.

Behöver du hjälp med finansiering? Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartner  för ditt företagsförvärv via oss.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      
 
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Vassa Saxar

Hitta Vassa Saxar

loading...

Dokument Pdf-filer Vassa Saxar

Länkar till andra sidor Vassa Saxar

Behöver du hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Kontakta oss för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 50% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.

Obs viktigt!

Svensk Företagsförsäljning  förmedlar rörelsen tillsammans med rörelsens ägare som själv tar hand om visningen och svarar på frågor angående rörelsen. Vi på Svensk Företagförsäljning finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor angående frågor kring försälj ningen samt ska vara en opartisk part mellan säljare och köpare vid upprättande av avtal där bägges intressen tillvaratas. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder HÄR!

Anmäl ditt intresse för detta objekt genom formuläret nedan, så hör vi av oss snarast!