Alla Restauranger/Cafér till salu 

Omtyckta Lunchrest. Vammar, Valdermarsvik!

Pris: 395 000 SEK

En mycket omtyckt lunchrestaurang och cateringverksamhet finns nu tillgänglig för en ny entreprenör, som vill ta över stafettpinnen och utveckla denna redan välutvecklade restaurang till ytterliggare nivåer. Restaurangen som är i mycket gott skick, har stora ytor och är ljus o trevlig med 84 st sittplatser, med separat bufférum. Inventarierna som finns är i gott skick för att kunna driva vidare verksam heten direkt vid tillträdet. Mycket goda parkerings möjligheter för både små och stora fordon

Menyn har varit mestadels husmanskost, alltid minst 3-rätter att välja bland.

Passa på att överta en välskött verksamhet till bra pris i en trivsam & ljus lokal med goda förtjänstmöjligheter i ett bra läge innan någon annan hinner före.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Trevliga Pizzeria Emona med bra hyra, Asarum!

Pris: 650 000 SEK

Emona är en väletablerad bykrog som har funnits i många år med en stadig kundkrets och god omsättning. Denna unika restaurang är den äldsta pizzerian/restaurangen i Karlshamns kommun.

Idag serverar restaurangen både pizza och a la carte och har fullständiga rättigheter. Nuvarande ägare vill sälja pga pensionering.
Inredningen är gemytlig och original sedan restaurangen startades år 1982. Inomhus finns det plats för 45 gäster och utomhus
finns det goda möjligheter utveckla en servering med ett flertal platser.

Emona är en fullutrustad restaurang med allt vad det innebär med maskinell utrustning i bra skick.
Passa på att förvärva en bra restaurang med stor potential i ett trevlig område.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.