Sålda Företag/Referenser

Omtyckt genuin Thairestaurang, Karlskrona! 

Obs! Såld. Obs! Såld. Obs! Såld.

V och P thai mat har serverat genuin mycket omtyckt Thai mat sedan hösten 2009. Men nu börjar det närma sig pensionärsdags för dom nuvarande ägarna och vill då lämna över stafettpinnen till en ny hungrig entreprenör. 
 
Restaurangen har många stammisar från blekingesjukhuset, Telenor och övriga företag på Campus Gräsvik samt andra i grannskapet som Högskolan BTH ligger på gång avstånd. Idag är öppettiderna endast måndag till torsdag 10-14 och fredagar 10-18. Det finns en stor potential att utöka öppettiderna (efterfrågas av kunderna) och därigenom få en bra omsättningsökning, även alkoholtillstånd kan sökas för att nå ut maximalt av verksamheten vilket skulle göra denna pärla till en lysande guldgruva för en liten familj.
 
Lokalen som idag rymmer 16 sittplatser är i viss behov av förnyelse och maskinparken är av äldre modell. Det finns ny insatta 3 glas fönster och fiber för internet är på gång att installeras. Så passa på att förvärva en väl etablerad verksamhet i ett bra område och genom en mindre förnyelse generera bra med pengar till ett mycket bra pris. 

 

Stor lönsam Rockpub med musikscen, Gävle!

Obs! Såld. Obs! Såld. Obs! Såld.

Nu har du chansen att överta en Rockpub i Centrala Gävle mittemot teatern centralt vid gatan som går genom hela stan med stora fönster som exponerar Puben för dom förbipasserande. I denna fantastiska stora (700 kvm) perfekt utformade lokal kan man njuta God mat och dricka samt sköna live framträdanden. Här finns även möjlighet att spela Biljard, Dart och Shuffle board.

Alla inventarier är i bra skick, så det är bara att ta över nyckeln och tjäna pengar från första dagen. Hyran är mycket låg för en lokal i denna storleksklass och dess centrala utmärkta läge. Så passa på att förvärva en pub i bra läge till ett mycket bra pris.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners.Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.  

Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

The Roundabout Cafe & Bistro, Enköping!

Obs! Såld. Obs! Såld. Obs! Såld.

En fräsch stor välutrustad och nyrenoverad Café & Bistro i ett mycket bra läge i Enköping.  Här serverar man idag luncher mellan 10:00-16:00  på vardagarna till gäster som kommer från närliggande arbetsplatser och till dom boende i området.
 
Lokalen är i gott skick och saknar stekventilation idagsläget, men hyresvärden är öppen för installation. Även alkoholtillstånd kan sökas.
 
Så här finns många möjligheter för den som vill utvidga verksamheten från enbart luncher och café. Det fina läget erbjuder ett gott underlag för både kvälls & helg försäljning. Verksamheten har varit igång från februari i år men den nuvarande ägaren har valt att sälja p.g.a. tidsbrist.
 
Så passa på att förvärva en fräsch restaurang i ett eftertraktat läge med låg hyra och en enorm potential till ett mycket fördelaktigt pis.
 
Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

 

Frisörsalong Hårverkstan, Björkhagen!

Obs! Såld. Obs! Såld. Obs! Såld.

Efter dryga 30 år i härliga Björkhagen 5 minuter från Globen/Gullmarsplan, 2minuter från T-bana så har den nuvarande ägaren beslutat sig att lämna en väl inarbetad Salong med stor kundkrets till en ny hungrig utbildad entreprenör(Köparen ska ha gesällbrev eller likvärdig utbildning, för att godkännas av hyresvärden) 
 
Dom sista fem åren har det varit tre arbetande frisörer i Salongen. Det finns i dag fyra arbetsplatser samt två schamponeringsstolar. Det finns gott om utrymme för att utöka med flera arbetsplatser eller med ett nagelbord.
 
Lokalen är en gammal bank med encharmig bankvalvsdörr samt gallergrind bevarad till ett nuvarande stort kök. Det finns även en stor ljus toalett med fönster och plats för både tvättmaskin och torktumlare.Tillgång till bra lager och förvaringsutrymme på undervåningen.
Närmaste granne är ett välbesökt GYM vars kunder även hittar in i Salongen för behandlingar.
 
Med det goda läget och den låga hyran i samband med det stora kundunderlaget gör att denna lilla pärla kommer att generera goda vinster även i framtiden för den kunnige frisören.

 

Lönsamt & lättskött Solarium, Köping!

Obs! Såld. Obs! Såld. Obs! Såld.

Nu finns chansen att tjäna bra pengar med en minimal arbetsinsats genom att ta över Köpings enda obemannade solarium med ett grymt bra centrumläge i nyrenoverade lokaler.

Här finner du 3st rum med moderna solarium sängar från det bästa och största märket Ultratan. Betalning sker genom sedelautomat med solkorts funktion, myntboxar av senaste modell finnes. Även betalning via app eller swish fungerar också utmärkt. Det finns även varuautomat som säljer krämer och drycker med bra marginaler.

Entrédörren öppnas och låses automatiskt vid öppning och stängning. öppettiderna är satta till 06:00-21:00 alla dagar i veckan.
I överlåtelsen ingår det även en app med många knutna kunder där man kan göra utskick och erbjudanden till kunderna, studentrabatter bland annat. Appen som heter Flexy sun har även betalfunktion via swish där endast ID kontroll behöver installeras för att den ska fungera.

Den låga hyran på endast 4 900 kr/m netto gör att verksamheten bli väldigt lukrativ och investeringen på endast 195 000 kr betalar sig tillbaka på väldigt kort sikt. Enbart inventarierna i lokalen är värda ca: 150.000 kr. 

Dröm café i hörnläge Torsgatan, Vasastan!

Obs! Såld. Obs! Såld. Obs! Såld.

Dröm café i ett strategiskt hörnläge på vältrafikerade Torsgatan med en enorm tillväxtspotential,Vasastan!

BYN Creperie & Ciderie har drivits framgångsrikt av samma ägarpar sen 18 år tillbaka. Nu känner ägarna efter alla dessa år att det är dags att lämna över rodret till nya pigga krafter. Tyvärr kommer inte hyresvärden godkänna att man fortsätter med nuvarande koncept som innebär crepes med alkoholservering. Men ett riktigt bra café som har öppet från morgon till kväll skulle vara ett framgångskoncept för läget som erbjuder puls hela dagen, då nya Karolinska sjukhuset ligger ett stenkast ifrån och det har blivit ett pendlarstråk som bara växer med tiden. 

Lokalen har ett loft med plats för ca 20-25 sittande och på gatuplanet där det välplanerade och välutrustade köket ligger finns det plats för upp till 30 sittande i serveringsdelen. Självklart finns all erforderlig utrustning för att kunna driva café verksamhet på en hög nivå och givetvis finns det en godkänd fettavskiljare installerad. Cafét har även en mycket trivsam uteservering med ca: 30 platser som vetter mot en välbesökt park.

Restaurang Jungfrusund, Ekerö!        

Obs! Såld. Obs! Såld. Obs! Såld.

Påkostad stor restaurang vid Jungfrusunds Marina med bra omsättning.         

Ett ypperligt tillfälle att förvärva en lönsam hamnrestaurang i bästa läge vid Jungfusunds marina. Det finns gott om plats vid kajen att lägga till och njuta av god mat eller något gott att dricka. Krogen har blivit ett begrepp hos dom kräsna båtmänniskorna som besöker restaurangen under båtsäsongen. Upptagningsområdet är hela Mälaren och även hela Stockholm då det finns bra kommunikationer och en stor parkering som kan brukas av krogens gäster. Även konferenser och privatbokningar kan tillgodoses då den stora byggnaden kan delas av för privata sällskap. Säsongen sträcker sig från april-september med toppar från midsommar till skolstarten.
 
Byggnaden är i gott skick och väl omhändertagen och renoverad. Det finns ett mycket stort kök professionellt utrustad med alla tänkbara maskiner för att laga restaurangmat med av högsta nivå. Det finns rikligt med kylar och frysar samt en enorm uppsättning av lösa inventerare vilket gör att inga yterliggare investeringar är nödvändiga för att driva restaurangen.
 
Det finns flera matsalar med totalt plats för 130 sittande inne samt en stor uteplats för 250 personer med infravärme, vindskydd och markis i direkt samband till utomhusbaren. 

 

Ringens Tobak & Spel, Södermalm!

Obs! Såld. Obs! Såld. Obs! Såld.

                    
En välbesökt och välkänd Spelbutik med ett brett sortiment av tobak, tidningar läsk, glass, konfektyr, gratulationskort, vykort, frimärken m.m. finns nu till försäljning till den som söker ett kanonläge med stor potential innanför tullarna. Butiken är belägen i bästa centrumläge mittemot ICA-Ringen och den berömda foodcourten i centrumet. 

I centrumet förutom ovan nämda dragare finns alla andra typer av butiker som drar folk till centrumet genom samverkan. Passa på att förvärva en verksamhet i ett utmärkt läge med framtiden för sig.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.  
     
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

 

Adner´s salonger, Värmdö Köpcentrum!

Obs! Såld. Obs! Såld. Obs! Såld.

Nu har vi äran att förmedla i Värmdö Köpcentrum en populär inarbetad frisörsalong. Värmdö köpcentrum är ett  expansivt område med stor inflyttning av boende som kommer öka betydligt dom närmaste åren. I centrumet hittar man en bra mix av butiker, restauranger och serviceinrättningar här finns bla Systembolag, Banker och Apotek vilket drar många potentiella kunder till centrumet. 

Verksamheten är idag är frisörsalong med spraytan hudvård och nagelteknoligi. Lokalen på ca: 120kvm har en mycket större kapacitet an vad som uttnytjas i dagsläget. Lokalen som är ljus och fräsch har idag 6 st stolar men kan utökas med minst 3 till om man så önskar. Idag hyrs stolarna ut till duktiga frisörer, uthyrningen inbringar en intäkt på drygt 500.000kr/år. Här finns även 3 st stolar för schamponeringen samt en genomgående hög inventarie standard, där säljaren har lagt ner över 1.000.000 kr på renovering och förbättring.. Hyran är bra för att ligga i ett centrumläge och övriga låga driftkostnader gör att man kan få en mycket god ekonomi i lokalen.

Säljaren önskar en snabb försäljning av verksamheten så alla seriösa bud beaktas om överlåtelse kan ske omgående. Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

S:ta Clara klassisk Gourmetpub,Gamla Stan!

Obs! Såld. Obs! Såld. Obs! Såld.   

En äkta bierhaus med över  sorters öl och nitton kranar som har något för alla smaker. Svenska ölfrämjandet har hedrat krogen med en plats i Pubguiden. Maten består av Svensk och Tysk husmanskost med ett högt kvalitetstänk. Även livemusik förekommer alla dagar i veckan mestadels Blues och Jazz spelas i det mysiga källarvalvet med egen bar. I källarvalven anordnas såväl konferens som fest för sällskap upp till 30 personer.
Puben har präglats av god mat och umgänge ända sedan starten 1953. Det är fortfarande dess signum.

Puben har haft en stadig omsättningsökning dom senaste åren med höga marginaler och för läget mycket låg hyra borgar för en bra lönsamhet för den driftiga entreprenören i Stockholms hetaste restaurang område.

Säljaren önskar en snabb försäljning av lokalerna så alla seriösa bud beaktas om överlåtelse kan ske omgående. Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Café Espresso, Solna centrum!

Obs! Såld. Obs! Såld. Obs! Såld.   

En populär cafeteria med stekmöjligheter till ett fantastiskt pris i välbesökta Solna Centrum!

En bra chans att överta ett fräscht café i ett Stockholms mer besökta centrum där alla inventarier håller högsta klass. Här är det ofta fullsatt med kunder men även en stor del Take away kunder passerar dagligen från morgon till kväll alla dagar i veckan. Idag drivs den som ett lunchcafé med olika lättare rätter, men kan även utvecklas med ett ett större matutbud eller byte av koncept där även stekning ingår då det finns erfoderlig ventilation och fettavskiljare. 

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Frisörssalong 3BEE, Björknäs Torg ! 

Obs! Såld. Obs! Såld. Obs! Såld.   

Mindre frisersalong i centrumläge i stort bostadsområde i Björknäs, Nacka finns nu till tillgänglig för den hungrige entreprenören som förstår möjligheterna med detta läge. Salongen som är på 50 kvm är i gott skick. Salongen erbjuder hårvård till vuxna, pensionärer och barn. Mestadels tidsbokningar från fasta kunder, men även en del dropin förekommer. Salongen har 5 stolar, 2 schamponering, pentry och toalett.

Dagens klippriser ligger relativt lågt för detta välbärgade område, så en justering uppåt i prisnivån för att öka intänkterna är fullt möjligt. Det finns även plats för andra verksamheter i lokalen såsom nagelvård m.m. 

Säljaren önskar en snabb försäljning av verksamheten så alla seriösa bud beaktas om överlåtelse kan ske omgående. Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning. Ovanstående uppgifter har erhållits av säljaren

Korvkiosker AAA-Lägen, Djurgården!

Obs! Såld. Obs! Såld. Obs! Såld.   

3st Korvkiosker på Kungliga Djurgården i AAA-lägen bl.a. utanför Gröna Lund finns nu tillgängliga för den som förstår det fina affärsläget, som måste betraktas som ett av dom bästa i hela Norden under säsong. Efter fem framgångsrika år väljer nu ägarna att sälja för att gå vidare i sina karriärer. Antingen kan man förvärva hela bolaget med alla tre kiosker eller köpa dom var för sig i en inkråmsöverlåtelse.

Den största kiosken till omsättning är prissatt till 3.900.000kr och ligger på Allmänna Gränd 3, i det mest trafikorienterade läget på hela Djurgården. ** OBS!! Såld! OBS Såld **

** OBS!! Såld! OBS Såld ** Den andra kiosken ligger på Allmänna Gränd 2, som ligger vid den första ingången till Gröna Lund när man kommer med Slussen Färjorna. Prissättningen här är 2.500.000kr ** OBS!! Såld! OBS Såld **

** OBS!! Såld! OBS Såld ** Den tredje kiosken som är störst till ytan ligger på Rosendalsvägen, i början av Djurgården mitt emot Biologiska Museet och är prissatt till 2.500.000kr. ** OBS!! Såld! OBS Såld **