Sålda Företag/Referenser

Stor butik i hörnläge med bra hyra, Göteborg!

Obs! Bokad, handpenning erlagd!

I ett av Göteborgs kommande absolut bästa affärslägen ligger denna fina hörnbutik Pappershörnan som har sålt kontorsartiklar sedan 1920 alltså i 100 år. Men nu har tiden kommit att lämna över för en ny entreprenör som antingen vill fortsätta med samma koncept eller byta till något annat. Ett perfekt läge för en MyWay, 7-Eleven, Direkten eller varför inte en Subway som skulle passa perfekt i detta område med stor genomströmning i ett utbildningsområde med flertalet skolor, gymnasium och Chalmers i närheten. 
 
Så passa på att förvärva en bra butikslokal i hörnläge i ett mycket bra läge med en enorm utvecklingspotential.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.
 
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.      

Omtyckt genuin Thairestaurang, Karlskrona! 

Obs! Såld. Obs! Såld. Obs! Såld.

V och P thai mat har serverat genuin mycket omtyckt Thai mat sedan hösten 2009. Men nu börjar det närma sig pensionärsdags för dom nuvarande ägarna och vill då lämna över stafettpinnen till en ny hungrig entreprenör. 
 
Restaurangen har många stammisar från blekingesjukhuset, Telenor och övriga företag på Campus Gräsvik samt andra i grannskapet som Högskolan BTH ligger på gång avstånd. Idag är öppettiderna endast måndag till torsdag 10-14 och fredagar 10-18. Det finns en stor potential att utöka öppettiderna (efterfrågas av kunderna) och därigenom få en bra omsättningsökning, även alkoholtillstånd kan sökas för att nå ut maximalt av verksamheten vilket skulle göra denna pärla till en lysande guldgruva för en liten familj.
 
Lokalen som idag rymmer 16 sittplatser är i viss behov av förnyelse och maskinparken är av äldre modell. Det finns ny insatta 3 glas fönster och fiber för internet är på gång att installeras. Så passa på att förvärva en väl etablerad verksamhet i ett bra område och genom en mindre förnyelse generera bra med pengar till ett mycket bra pris. 

 

Stor lönsam Rockpub med musikscen, Gävle!

Obs! Såld. Obs! Såld. Obs! Såld.

Nu har du chansen att överta en Rockpub i Centrala Gävle mittemot teatern centralt vid gatan som går genom hela stan med stora fönster som exponerar Puben för dom förbipasserande. I denna fantastiska stora (700 kvm) perfekt utformade lokal kan man njuta God mat och dricka samt sköna live framträdanden. Här finns även möjlighet att spela Biljard, Dart och Shuffle board.

Alla inventarier är i bra skick, så det är bara att ta över nyckeln och tjäna pengar från första dagen. Hyran är mycket låg för en lokal i denna storleksklass och dess centrala utmärkta läge. Så passa på att förvärva en pub i bra läge till ett mycket bra pris.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners.Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.  

Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

The Roundabout Cafe & Bistro, Enköping!

Obs! Såld. Obs! Såld. Obs! Såld.

En fräsch stor välutrustad och nyrenoverad Café & Bistro i ett mycket bra läge i Enköping.  Här serverar man idag luncher mellan 10:00-16:00  på vardagarna till gäster som kommer från närliggande arbetsplatser och till dom boende i området.
 
Lokalen är i gott skick och saknar stekventilation idagsläget, men hyresvärden är öppen för installation. Även alkoholtillstånd kan sökas.
 
Så här finns många möjligheter för den som vill utvidga verksamheten från enbart luncher och café. Det fina läget erbjuder ett gott underlag för både kvälls & helg försäljning. Verksamheten har varit igång från februari i år men den nuvarande ägaren har valt att sälja p.g.a. tidsbrist.
 
Så passa på att förvärva en fräsch restaurang i ett eftertraktat läge med låg hyra och en enorm potential till ett mycket fördelaktigt pis.
 
Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

 

Frisörsalong Hårverkstan, Björkhagen!

Obs! Såld. Obs! Såld. Obs! Såld.

Efter dryga 30 år i härliga Björkhagen 5 minuter från Globen/Gullmarsplan, 2minuter från T-bana så har den nuvarande ägaren beslutat sig att lämna en väl inarbetad Salong med stor kundkrets till en ny hungrig utbildad entreprenör(Köparen ska ha gesällbrev eller likvärdig utbildning, för att godkännas av hyresvärden) 
 
Dom sista fem åren har det varit tre arbetande frisörer i Salongen. Det finns i dag fyra arbetsplatser samt två schamponeringsstolar. Det finns gott om utrymme för att utöka med flera arbetsplatser eller med ett nagelbord.
 
Lokalen är en gammal bank med encharmig bankvalvsdörr samt gallergrind bevarad till ett nuvarande stort kök. Det finns även en stor ljus toalett med fönster och plats för både tvättmaskin och torktumlare.Tillgång till bra lager och förvaringsutrymme på undervåningen.
Närmaste granne är ett välbesökt GYM vars kunder även hittar in i Salongen för behandlingar.
 
Med det goda läget och den låga hyran i samband med det stora kundunderlaget gör att denna lilla pärla kommer att generera goda vinster även i framtiden för den kunnige frisören.

 

Lönsamt & lättskött Solarium, Köping!

Obs! Såld. Obs! Såld. Obs! Såld.

Nu finns chansen att tjäna bra pengar med en minimal arbetsinsats genom att ta över Köpings enda obemannade solarium med ett grymt bra centrumläge i nyrenoverade lokaler.

Här finner du 3st rum med moderna solarium sängar från det bästa och största märket Ultratan. Betalning sker genom sedelautomat med solkorts funktion, myntboxar av senaste modell finnes. Även betalning via app eller swish fungerar också utmärkt. Det finns även varuautomat som säljer krämer och drycker med bra marginaler.

Entrédörren öppnas och låses automatiskt vid öppning och stängning. öppettiderna är satta till 06:00-21:00 alla dagar i veckan.
I överlåtelsen ingår det även en app med många knutna kunder där man kan göra utskick och erbjudanden till kunderna, studentrabatter bland annat. Appen som heter Flexy sun har även betalfunktion via swish där endast ID kontroll behöver installeras för att den ska fungera.

Den låga hyran på endast 4 900 kr/m netto gör att verksamheten bli väldigt lukrativ och investeringen på endast 195 000 kr betalar sig tillbaka på väldigt kort sikt. Enbart inventarierna i lokalen är värda ca: 150.000 kr.