Vill du köpa Företag/Bolag?

Att samarbeta med en välrenommerad företagsmäklare kan vara guld värt för den som är ute efter ett att köpa företag. Det är oftast en väldig komplex affär att att köpa företag så var beredd på att det kan ta lång tid innan affären är i hamn. Det är alltid bra att ha gott om tid på sig att hitta just det speciella företaget du är ute efter att köpa så att man verkligen hittar det man vill ha. Men ibland kanske man måste köpa något snabbt och vi söker då aktivt med att bearbeta passande företag med vår uppvaktning. Svensk Företagsförsäljning är ett exempel på en seriös aktör i branschen för dig som funderar på att köpa företag på kort eller lång sikt.

Vi arbetar i nära samråd med våra uppdragsgivare och helt konfidentiellt om kunden så önskar.Vi sköter hela processen med kontakterna med dom företag som vi kontaktar. När vi har hittat ett passande företag så presenterar vi det för köparen.Vi på Svensk Företagsförsäljning arbetar dagligen med värderingar av företag i olika branscher.

Kontakta gärna oss för en kostnadsfri konsultation för att diskutera helt förutsättningslöst ett företagsköp och ett sökaruppdrag.

Kontakta oss NU!

Telefon  073-982 30 04

Om vi inte svarar så kan du även nå oss vi kontaktformuläret till höger
Vi återkommer så fort vi har möjlighet.

Kontakta oss via formulär!